mogućnost za dalji razvoj ideje u konkretni proizvod ili uslugu

Uručene nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

29.9.2022 14:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Uručene nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank Uručene nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank
Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, dodelila je nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank na Business After-Hours, događaju koji je u sredu u... Uručene nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, dodelila je nagrade pobednicima digitalnog konkursa Tech the Bank na Business After-Hours, događaju koji je u sredu u Beogradu organizovan u saradnji sa Američkom privrednom komorom u Srbiji.

Pobedničkim timovima, Humanitarko, Cropt i Share Pay, uručene su nagrade u vrednosti od 10.000 evra, kao i studijsko putovanje u Inovacioni Centar Intesa Sanpaolo u Torinu, navodi se u saopštenju.

Najboljima su priznanja dodelili Darko Popović predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, Stefan Lazarević, predsednik Upravnog odbora Američke privredne komore Srbije i Srđan Dakić, Business Development lider u kompaniji Visa za region Jugoistočne Evrope.

Konkurs Tech the Bank, Banca Intesa sprovela je u saradnji sa kompanijom Visa u želji da doprinese razvoju digitalne zajednice u našoj zemlji, kao i da nagradi i primeni najbolja inovativna rešenja u oblasti digitalnog bankarstva, ističe se u saopštenju.

Pobednici će imati priliku i da svoja digitalna rešenja dalje razvijaju u konkretni proizvod ili uslugu u skladu sa poslovnim planom Banke.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...