cilj sprovođenja ove mere unapređenje energetske efikasnosti

Usvojen pravilnik za sufinansiranje solarnih panela u Užicu

SrbijaVesti

25.11.2021 17:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Usvojen pravilnik za sufinansiranje solarnih panela u Užicu Usvojen pravilnik za sufinansiranje solarnih panela u Užicu
Gradsko veće Užica usvojilo je u četvrtak pravilnik koji se odnosi na sufinansiranje energetske sanacije porodičnih kuća ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije... Usvojen pravilnik za sufinansiranje solarnih panela u Užicu

Gradsko veće Užica usvojilo je u četvrtak pravilnik koji se odnosi na sufinansiranje energetske sanacije porodičnih kuća ugradnjom solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe, objavljeno je na gradskom sajtu.

Navodi se da je cilj sprovođenja ove mere unapređenje energetske efikasnosti u stambenom sektoru kroz povećano korišćenje obnovljivih izvora energije u užičkim domaćinstvima.

Pravilnikom su određeni radovi, oprema i izveštaji koji se sufinansiraju i bliži uslovi za raspodelu i korišćenje sredstava, zatim učesnici i način njihovog učešća.

Takođe su navedeni i načini za obezbeđivanje finansijskih sredstava, procenat sufinansiranja, i način i uslovi prijave na konkurs i kriterijumi za selekciju građana, odnosno domaćinstava prilikom raspodele sredstava.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...