VEĆA PREMIJA, MANJA DOBIT TRIGLAV GRUPE U prvoj polovini godine pad od tri odsto u odnosu na isti period lane

RegionVesti

19.8.2020 09:49 Autor: Ljiljana Begović 0

VEĆA PREMIJA, MANJA DOBIT TRIGLAV GRUPE U prvoj polovini godine pad od tri odsto u odnosu na isti period lane VEĆA PREMIJA, MANJA DOBIT TRIGLAV GRUPE U prvoj polovini godine pad od tri odsto u odnosu na isti period lane
Grupa Triglav je u prvoj polovini ove godine ostvarila neto dobit od 33,5 miliona evra, što je tri odsto manje nego u istom periodu... VEĆA PREMIJA, MANJA DOBIT TRIGLAV GRUPE U prvoj polovini godine pad od tri odsto u odnosu na isti period lane

Grupa Triglav je u prvoj polovini ove godine ostvarila neto dobit od 33,5 miliona evra, što je tri odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

„Grupa je fakturisala konsolidovanu bruto premiju osiguranja u iznosu od 673,4 miliona evra, što je sedam odsto više u odnosu na prvih šest meseci prošle godine“, objavili su zvaničnici iz Osiguravajućeg društva Triglav.

Čisti prihodi od premija osiguranja povećani su za sedam posto, na 523,1 miliona evra.

Foto:Triglav Osiguranje Srbija/Facebook.com

Grupa je pre poreza ostvarila 40,6 miliona evra dobiti, tri posto manje nego u prvoj polovini prošle godine, piše Indikator.ba.

Tagovi
SLOVENIJA

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...