VELIKO INTERESOVANJE ZA IZGRADNJU AERODROMA U TREBINJU Konzorcijum od 15 firmi spreman da učestvuje u projektu

RegionVesti

18.9.2020 09:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

VELIKO INTERESOVANJE ZA IZGRADNJU AERODROMA U TREBINJU Konzorcijum od 15 firmi spreman da učestvuje u projektu VELIKO INTERESOVANJE ZA IZGRADNJU AERODROMA U TREBINJU Konzorcijum od 15 firmi spreman da učestvuje u projektu
Konzorcijum od 15 hercegovačkih građevinskih preduzeća dostavio je ponudu za izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta na ovom podneblju – aerodroma Trebinje, piše Hercegovina pres. U... VELIKO INTERESOVANJE ZA IZGRADNJU AERODROMA U TREBINJU Konzorcijum od 15 firmi spreman da učestvuje u projektu

Konzorcijum od 15 hercegovačkih građevinskih preduzeća dostavio je ponudu za izgradnju najvećeg infrastrukturnog projekta na ovom podneblju – aerodroma Trebinje, piše Hercegovina pres.

U pismu o namerama, koje potpisuje 15 renomiranih firmi, istaknuto je da su sa tehničkim i kadrovskim kapacitetima potpuno spremni da učestvuju u projektu izgradnje aerodroma, poštujući sve propise i pravila struke, kao i rokove izgradnje koje odredi investitor.

Članice konzorcijuma zapošljavaju više od 800 ljudi, od čega 80 visokoobrazovanih kadrova raznih profila koji mogu da isprate jedan ovakav projekat, koji je u svakom smislu građevinski i inženjerski izazov, prenosi portal Indikator.ba.

„S obzirom na to da se radi o objektu na kome zemljani radovi predstavljaju dobar deo posla moramo da se pohvalimo činjenicom da posedujemo građevinsku mehanizaciju koja sigurno može da izvede sve radove u potrebnom kvalitetu, kao i u razumnom roku“, navodi konzorcijum u pismu o namerama.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...