kreiranje novog imidža poznatog brenda

Victoria’s Secret napušta svoje Anđele

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

21.6.2021 19:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Victoria’s Secret napušta svoje Anđele Victoria’s Secret napušta svoje Anđele
Gigant donjeg rublja Victoria’s Secret  saopštio je da se udružuje sa grupom inspirativnih žena, uključujući aktivistkinje i preduzetnice, kako bi promovisao novi imidž brenda... Victoria’s Secret napušta svoje Anđele

Gigant donjeg rublja Victoria’s Secret  saopštio je da se udružuje sa grupom inspirativnih žena, uključujući aktivistkinje i preduzetnice, kako bi promovisao novi imidž brenda i oblikovao ga, prenosi Business Insider.

Ove žene, među kojima su indijska glumica i preduzetnica Prijanka Kopra Džons (Priianka Chopra Jonas) i profesionalna fudbalerka i aktivistkinja za rodnu ravnopravnost Megan Rapino (Megan Rapinoe), postaće zaštitna lica i „glasovi“ brenda, istakla je Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret’s Angels sinonim su za brend još od kasnih devedesetih godina. Ove žene su tokom godina uključivale neke od najpoznatijih svetskih modela, kao što su Žizel Bučen (Gisele Bundchen) Tajra Benks (Tira Banks) i Hajdi Klum (Heidi Klum). Pomenute dame bile su zaštitno lice Victoria’s Secreta kroz marketinške kampanje i godišnje revije.

Izvršni direktor kompanije Victoria’s Secret Martin Voters (Martin Vaters) istakao je da Anđeli nisu „kulturno relevantni“.

Dugogodišnji šef marketinga u matičnoj kompaniji Victoria’s Secret i L Brands, Ed Razek bio je „mozak operacije“ iza kulisa. Razek je početkom 2000-ih važio za jednog od najuticajnijih ljudi u modelingu, kako bi pomogao u pokretanju karijere poznatih modela. Nakon što  je dao ostavku u avgustu 2019. godine, revija je otkazana tog novembra, godinu dana nakon što je dao kontroverzne komentare o prikazivanju transrodnih i plus-size modela.

 „U stara vremena, brend Victoria imao je jednu ideju, koja se nazivala „ seksi “, istakao je Voters i dodao:  

„Znao sam da smo već dugo morali da promenimo ovaj brend, jednostavno nismo imali kontrolu nad kompanijom da bismo to mogli da uradimo“, piše Business Insider.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...