Kompanija "Srbija voz" najavila direktnu liniju do velikog turističkog centra

Vozom od Beograda do Zlatibora

BiznisInfrastrukturaTurizamVesti

12.6.2021 08:00 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Vozom od Beograda do Zlatibora Vozom od Beograda do Zlatibora
„Srbija voz“ saopštio je da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do... Vozom od Beograda do Zlatibora

„Srbija voz“ saopštio je da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do stanice Beograd centar.

Voz iz Beograda će polaziti svake nedelje u 5.52 časova, a voz iz Zlatibora u 16.54 časova, dok će subotom i državnim praznikom voz saobraćati po važećem redu vožnje do stanice Užice. Pored ovog direktnog voza i vozovi koji iz stanice Beograd centra saobraćaju do stanice Prijepolje teretna u 12.40 i 15.38 časova, kao i iz stanice Prijepolje teretna do stanice Beograd centar u 3.30, 6.45 i 11.50 časova, staju i u stanici Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara, a kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 odsto. „Srbija voz“ predlaže putnicima da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na teritorije Srbije, u sklopu akcije „Kupi kartu i ostvari popust“.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...