Kompanija "Srbija voz" najavila direktnu liniju do velikog turističkog centra

Vozom od Beograda do Zlatibora

BiznisInfrastrukturaTurizamVesti

12.6.2021 08:00 Autor: Redakcija Biznis.rs

Vozom od Beograda do Zlatibora Vozom od Beograda do Zlatibora
„Srbija voz“ saopštio je da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do... Vozom od Beograda do Zlatibora

„Srbija voz“ saopštio je da se od 13. juna uvodi direktan voz sa stanice Beograd centar do stanice Zlatibor i sa stanice Zlatibor do stanice Beograd centar.

Voz iz Beograda će polaziti svake nedelje u 5.52 časova, a voz iz Zlatibora u 16.54 časova, dok će subotom i državnim praznikom voz saobraćati po važećem redu vožnje do stanice Užice. Pored ovog direktnog voza i vozovi koji iz stanice Beograd centra saobraćaju do stanice Prijepolje teretna u 12.40 i 15.38 časova, kao i iz stanice Prijepolje teretna do stanice Beograd centar u 3.30, 6.45 i 11.50 časova, staju i u stanici Zlatibor.

Cena vozne karte 2. razreda na relaciji Beograd centar- Zlatibor u jednom smeru iznosi 897 dinara, a kupovinom povratne vozne karte putnici ostvaruju popust od 20 odsto. „Srbija voz“ predlaže putnicima da čuvaju svoje vozne karte kako bi ostvarili popuste u ugostiteljsko-turističkim objektima na teritorije Srbije, u sklopu akcije „Kupi kartu i ostvari popust“.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.