Za stare članove pretplata će još tri meseca biti nepromenjena

YouTube po prvi put povećava cene za američke premium pretplatnike

Vesti

21.7.2023 11:11 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

YouTube po prvi put povećava cene za američke premium pretplatnike YouTube po prvi put povećava cene za američke premium pretplatnike
YouTube platforma kompanije Google za prenos video-zapisa, povećala je cene svojih mesečnih i godišnjih premium pretplata u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) po prvi put... YouTube po prvi put povećava cene za američke premium pretplatnike

YouTube platforma kompanije Google za prenos video-zapisa, povećala je cene svojih mesečnih i godišnjih premium pretplata u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) po prvi put otkako je usluga pretplate pokrenuta 2018. godine.

YouTube premium pretplata bi koštala 13,99 dolara mesečno u SAD, što je više od dva dolara u odnosu na ranije, prema veb-stranici kompanije. Cena godišnje pretplate je povećana za 20 dolara na 139,99 dolara, prenosi Reuters.

Članovi koji su se pretplatili pre pet godina, uključujući i one koji su se prvobitno registrovali preko aplikacije Google Play, dobili bi još tri meseca pretplate po staroj ceni, navodi YouTube.

YouTube je u aprilu predstavio nove funkcije za svoje premium korisnike, uključujući omogućavanje da budu domaćini sesija na servisu Google Meet kako bi zajedno sa drugim korisnicima gledali video-snimke na platformi.

Takođe, povećane su cene za YouTube Music za jedan dolar na 10,99 dolara u SAD. Ovaj potez prati slična povećanja cena servisa Amazon Music, Apple Music i Tidal.

  • SHALIMAR

    21.7.2023 #1 Author

    Naravno,to ce svi polako da uvode…

    Odgovori

  • KIMCHI

    23.7.2023 #2 Author

    U Americi toliko mali broj korisnika Youatubea, samo kod nas je jos toliko aktivan

    Odgovori

  • MODESTY

    26.7.2023 #3 Author

    Bilo je i ocekivano

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...