pet hala u Kragujevcu, ukupne površine 6.700 kvadrata

Zastava kamione za 182 miliona dinara kupila firma Zastava Tervo

NekretnineNovacSrbijaU fokusuVesti

22.7.2022 12:57 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Zastava kamione za 182 miliona dinara kupila firma Zastava Tervo Zastava kamione za 182 miliona dinara kupila firma Zastava Tervo
Kragujevačko preduzeće Zastava kamioni u stečaju kupila je firma Zastava Tervo koja proizvodi terenska vozila, za 182 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje... Zastava kamione za 182 miliona dinara kupila firma Zastava Tervo

Kragujevačko preduzeće Zastava kamioni u stečaju kupila je firma Zastava Tervo koja proizvodi terenska vozila, za 182 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Početna cena bila je 71,7 miliona dinara. Najznačajnija imovina Zastava kamiona je pet hala u Kragujevcu, ukupne površine 6.700 kvadrata.

Zastava kamioni su u stečaju od 2018. godine.

Inače, privredno društvo Zastava Trevo formirano je Odlukom Vlade Republike Srbije 22. avgusta 2017. godine, a kako je navedeno na sajtu kompanije, programsko opredeljenje je proizvodnja lakih komercijalnih vozila (4X4) za otežane terenske uslove do osam tona nosivosti.

Ponudu proizvodnog programa, NTV vozila ima u dve varijante – sa nezavisnim vešanjem i automatskim menjačem koja je razvijena u saradnji sa VTI, kao i varijantu sa krutom osovinom (zavisno vešanje) i mehaničkim menjačem.

Podsetimo, Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je prvu prodaju imovine Zastava kamiona iz Kragujevca u maju 2021. godine. Potencijalnim kupcima ponuđeno je 12 objekata metaloprerađivačke industrije i drugih industrijskih delatnosti, čija je ukupna površina blizu 30.000 kvadratnih metara, pokretna imovina i drugo.

Poslovni prihodi (EUR):
127.102,68 (2021)
Broj zaposlenih:
0 (2021)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...