vodiće poslove u istočnoj i centralnoj evropi, mediteranu, bliskom istoku, baltiku i turskoj

Predstavljen rukovodeći tim kompanije Warner Bros. Discovery

BiznisKulturaLifestyle

18.8.2022 18:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Predstavljen rukovodeći tim kompanije Warner Bros. Discovery Predstavljen rukovodeći tim kompanije Warner Bros. Discovery
Nakon što je u junu imenovan za generalnog direktora Warner Bros. Discovery Centralne i Istočne Evrope, Baltika, Bliskog istoka, Mediterana i Turske (CEE MENAT)... Predstavljen rukovodeći tim kompanije Warner Bros. Discovery

Nakon što je u junu imenovan za generalnog direktora Warner Bros. Discovery Centralne i Istočne Evrope, Baltika, Bliskog istoka, Mediterana i Turske (CEE MENAT) Džejmi Kuk (Jamie Cook) je u četvrtak predstavio svoj rukovodeći tim koji će voditi poslovanje kompanije na ovim prostorima.

„Poslednjih nekoliko nedelja proveo sam upoznavajući ključne lidere u regionu kako bih doneo najbolju odluku o timu koju će našu kompaniju voditi napred. Bio sam ohrabren činjenicom da u ovom veoma velikom regionu imamo toliko talentovanih ljudi u raznim oblastima poslovanja. Stoga mi je zadovoljstvo da najavim svoj liderski tim koji će me, zajedno sa svojim ljudima, podržati u vođenju poslovanja Warner Bros. Discovery-a u našem regionu”, rekao je Džejmi Kuk, navodi se u saopštenju.

Keneči Belušević, direktorka sa bogatim iskustvom u medijskoj industriji, glavnu odgovornost preuzeće u sektoru za razvoj i širenje poslovanja u Jugoistočnoj Evropi (Bugarska, Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Severna Makedonija, Slovenija, Albanija), na Baltiku (Letonija, Estonija i Litvanija), ZND (Jermenija, Azerbejdžan, Kazahstan, Belorusija, Moldavija, Uzbekistan, Ukrajina, Kirgistan, Gruzija, Tadžikistan i Turkmenistan), na Mediteranu (Grčka, Malta i Kipar) i Izraelu.

Deo predstavljenog tima čine i: Kristina Valasutean, odgovorna za razvoj i širenje poslovanja u Rumuniji, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj. Na istoj funkciji je i Frančesko Perta, ali za područje Bliskog Istoka, Severne Afrike i Turske. Roni Patel, odgovoran je za upravljanje licenciranjem sadržaja za kombinovani region i nordijske zemlje.

Li Hobs (Lee Hobs) će biti odgovoran za poslovanje PAY TV kanala u celoj Evropi, Bliskom Istoku i Africi (uključujući Discovery Channel, TLC, HGTV i ID brendove), i preuzeće odgovornost za novi izgled kreativne agenciju EMEA WBD.

Mabelie Bruijns biće zadužena za sve komunikacije u kombinovanom regionu i PayTV Netvorks Business u Evropi, Bliskom Istoku i Africi.

 • kaćica

  18.8.2022 #1 Author

  Odlicne vesti,bravo za njega.

  Odgovori

 • SUNCOKRET

  19.8.2022 #2 Author

  Ozbiljna kuća ozbiljno odlučuje o menadžmentu i strategiji kako bi ostvarila što veći profit.

  Odgovori

 • ZVE84

  19.8.2022 #3 Author

  Nadamo se inovacijama i uspehu kompanije

  Odgovori

 • GOCA BG

  20.8.2022 #4 Author

  Sad ce na delu da se pokazu…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...