VIKENDOM ČETIRI PUTA DNEVNO DO CIRIHA Rekordan broj letova aviokompanije Air Serbia za Švajcarsku

BiznisFirme u fokusuIzdvajamoTurizamU fokusu

5.10.2020 11:46 Autor: Julijana Vincan 4

VIKENDOM ČETIRI PUTA DNEVNO DO CIRIHA Rekordan broj letova aviokompanije Air Serbia za Švajcarsku VIKENDOM ČETIRI PUTA DNEVNO DO CIRIHA Rekordan broj letova aviokompanije Air Serbia za Švajcarsku
Air Serbia će u oktobru, prvi put od svog osnivanja, između Beograda i Ciriha leteti i do četiri puta dnevno, saopšteno je iz nacionalne... VIKENDOM ČETIRI PUTA DNEVNO DO CIRIHA Rekordan broj letova aviokompanije Air Serbia za Švajcarsku

Air Serbia će u oktobru, prvi put od svog osnivanja, između Beograda i Ciriha leteti i do četiri puta dnevno, saopšteno je iz nacionalne aviokompanije.

Zbog velikog interesovanja, kako se navodi u saopštenju, uvedena su još dva nedeljna leta vikendom. Tako će Air Serbia na ovoj liniji obavljati ukupno 21 let nedeljno, što je više nego u istom periodu prošle godine.

Avion Air Serbia na aerodromu
Foto: Air Serbia

Uz rekordna četiri dnevna leta subotom i nedeljom, u oktobru će se do Švajcarske ponedeljkom, četvrtkom i petkom leteti tri, a utorkom i sredom dva puta dnevno.

„Interesovanje za letove do Ciriha prevazišlo je sva naša očekivanja. Nastavićemo da pažljivo pratimo razvoj događaja, brzo reagujemo i prilagođavamo se promenama u tražnji i ograničenjima putovanja“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia.

Cirih
Foto: Pixabay.com

Srpski avioprevoznik trenutno obavlja najviše letova iz Srbije do Ciriha. Najveći grad u Švajcarskoj je i jedna od prvih destinacija do kojih je 21. maja, nakon privremene obustave, obnovljen aviosaobraćaj.

Letovi do Ciriha, u trajanju od jednog sata i 50 minuta, obavljaju se avionima Airbus A319 i A320. 

 • Snežana

  5.10.2020 #1 Author

  👏👏👏👏

  Odgovori

 • Goca Bg

  5.10.2020 #2 Author

  Lepa vest,neka tako bude i sa ostalim zemljama…

  Odgovori

 • GINKO

  4.7.2022 #3 Author

  Pa naravno najuređenija zemlja celoga sveta. Oni nikada nece propasti

  Odgovori

 • NINICA

  31.8.2022 #4 Author

  👍👍💪💪

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...