APP STORE STIGAO U SRBIJU Servisi američkog giganta na domaćem tržištu

Hi-techLifestyleSrbija

22.4.2020 10:47 Autor: Ljiljana Begović 0

APP STORE STIGAO U SRBIJU Servisi američkog giganta na domaćem tržištu APP STORE STIGAO U SRBIJU Servisi američkog giganta na domaćem tržištu
Srbija se i zvanično nalazi na mapi zemalja u kojima su dostupni popularni servisi američkog tehnološkog giganta „Apple“ kao što su – App Store,... APP STORE STIGAO U SRBIJU Servisi američkog giganta na domaćem tržištu

Srbija se i zvanično nalazi na mapi zemalja u kojima su dostupni popularni servisi američkog tehnološkog giganta „Apple“ kao što su – App Store, Apple Arcade, Apple Music, Apple Podcasts i iCloud.

Ova kompanija je proširila listu zemalja u kojima su od sada dostupni ovi servisi za dodatnih 20 država, među kojima je i Srbija, dok je servis „Apple Music“ učinila dostupnim u još 52 zemlje sveta, navodi se u saopštenju.

Foto:Pexels.com

„Drago nam je što su mnogi omiljeni „Apple“ servisi sada dostupni korisnicima u više zemalja nego ikada ranije“, poručio je u saopštenju Oliver Šuser (Oliver Schusser), potpredsednik kompanije „Apple Music“ i „International Content“.

Osim u Srbiji, ovi servisi su od 21. aprila na raspolaganju i korisnicima u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i na Kosovu Metohiji, kao i u Gruziji. Proširenje liste obuhvatilo je takođe osam afričkih zemalja, dve u azijsko-pacifičkom region, dve na Bliskom istoku i tri u Okeaniji.

Što se tiče servisa „Apple Music“ njegova dostupnost je proširena na 57 država, među kojima je i Hrvatska.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...