Najnovije poslovne vesti Biznis.rs
Mekenzi Skot objavila da se venčala s nastavnikom svoje dece

Bivša supruga Džefa Bezosa se ponovo udala

LifestyleZanimljivosti

8.3.2021 18:29 Autor: Vladimir Jokanović 0

Bivša supruga Džefa Bezosa se ponovo udala Bivša supruga Džefa Bezosa se ponovo udala
Milijarderka Mekenzi Skot saopštila je da se venčala sa nastavnikom iz Sijetla Denom Džuetom. Ona se udala za Dena Džueta, koji predaje nauku njenim... Bivša supruga Džefa Bezosa se ponovo udala

Milijarderka Mekenzi Skot saopštila je da se venčala sa nastavnikom iz Sijetla Denom Džuetom. Ona se udala za Dena Džueta, koji predaje nauku njenim ćerkama iz prvog braka sa milijarderom Džefom Bezosom.

Foto: Youtube screenshot

“Den je sjajan momak i zaista sam uzbuđen i srećan zbog oboje“, izjavio je Bezos, prenosi BBC. Vest o njenom braku sa Denom Džuetom preneo je filantropski sajt Giving Pledge. Mekenzi Skot – čije bogastvo prema najnovijoj proceni magazina Forbes iznosi oko 53 milijarde dolara (oko 45 milijardi evra), izjavila je da joj je namera da većinu toga pokloni.

Foto: Youtube screenshot

Skot je bila udata za Bezosa 25 godina i pomogla mu je da pokrene posao sa kompanijom Amazon 1994. godine. Napisala je dva romana. Na njenoj stranici na Amazonu piše da „živi u Sijetlu sa četvoro dece i mužem, Denom“. U vreme razvoda, Bezos je bio je najbogatiji čovek na svetu sa 16 odsto udela u Amazonu. Skot je dobila četiri odsto akcija ove kompanije kao deo nagodbe prilikom razvoda.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...