Biznis.rs
POLICIJSKI ČAS U BELGIJI Zbog sve većeg broja zaraženih proglašen najviši stepen uzbune u zemlji POLICIJSKI ČAS U BELGIJI Zbog sve većeg broja zaraženih proglašen najviši stepen uzbune u zemlji

POLICIJSKI ČAS U BELGIJI Zbog sve većeg broja zaraženih proglašen najviši stepen uzbune u zemlji

EULifestyleVestiZdravlje 17.10.20. 09:58 Aleksandra Vasić 4

Zbog ogromnog porasta broja inficiranih i hospitalizovanih u novom naletu korona virusa belgijske vlasti su proglasile najviši stepen uzbune u zemlji.Takozvana ”faza 4” podrazumeva... POLICIJSKI ČAS U BELGIJI Zbog sve većeg broja zaraženih proglašen najviši stepen uzbune u zemlji

Zbog ogromnog porasta broja inficiranih i hospitalizovanih u novom naletu korona virusa belgijske vlasti su proglasile najviši stepen uzbune u zemlji.

Takozvana ”faza 4” podrazumeva uvođenje policijskog časa u celoj zemlji, zatvaraju se barovi i restorani, dozvoljen je bliski kontakat sa samo jednom osobom van domaćinstva, a rad na daljinu je obavezan gde god je to moguće.

Foto: pixabay.com

Otkazane su sve tradicionalne božićne proslave i svečanosti na ulicama, a samo će prehrambrene prodavnice ostati otvorene.

”Broj infekcija raste svakodnevno i to vrlo brzo. Naši lekari i bolnice su pod velikim pritiskom. Vodimo neravnopravnu bitku sa ovim virusom”, poručio je premijer Belgije Aleksander De Kro.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *