povećan i broj zaposlenih u pogonu u pećincima

Kompanija Bosch u Srbiji ostvarila rast prodaje od 21 odsto

EUNovacSrbija

15.6.2023 12:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Kompanija Bosch u Srbiji ostvarila rast prodaje od 21 odsto Kompanija Bosch u Srbiji ostvarila rast prodaje od 21 odsto
Kompanija Bosch je u prošle godine u Srbiji uvećala prodaju za 21 odsto. Ukupni prihodi kompanije, uključujući prodaju nekonsolidovanih kompanija i interne isporuke povezanim... Kompanija Bosch u Srbiji ostvarila rast prodaje od 21 odsto

Kompanija Bosch je u prošle godine u Srbiji uvećala prodaju za 21 odsto. Ukupni prihodi kompanije, uključujući prodaju nekonsolidovanih kompanija i interne isporuke povezanim kompanijama, iznosila je 395 miliona evra, što je u poređenju sa prethodnom godinom povećanje od 41 odsto, navodi se u kompanijskom saopštenju.

„Naš rast u prethodnoj godini naglašava potencijal Srbije kao lokacije za buduće poslovanje kompanije Bosch“, rekla je generalna direktorka i predstavnica Bosch grupe u Srbiji Jovanka Jovanović.

Istakla je da je Bosch u Srbiji prošle godine investirao više od 27 miliona evra i povećao broj zaposlenih za 34 odsto, na 3.400, i da se još bolji rezultati očekuju u ovoj godini.

Zahvaljujući proizvodnji auto delova u fabrici u Pećincima, Bosch je godinama među najvećim izvoznicima u Srbiji, a 2022. godine je zauzeo deveto mesto na toj listi.

 • MAJA

  16.6.2023 #1 Author

  Dobra poslovna politika donosi i dobre rezultate

  Odgovori

 • MARA

  16.6.2023 #2 Author

  Bosh je jaka kompanija

  Odgovori

 • SHALIMAR

  16.6.2023 #3 Author

  Pored velike konkurencije odlicno rade…

  Odgovori

 • NATI

  18.6.2023 #4 Author

  Lepi rezultati

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...