Javno nadmetanje zakazano za 1. avgust

Na prodaju livnica na Novom Beogradu po početnoj ceni od 26 miliona evra

NekretnineNovacStečaj

30.6.2022 08:34 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Na prodaju livnica na Novom Beogradu po početnoj ceni od 26 miliona evra Na prodaju livnica na Novom Beogradu po početnoj ceni od 26 miliona evra
Nova livnica u Omladinskih brigada 102, na Novom Beogradu, koja se nalazi u stečajnoj masi Beobanke, Agencija za osiguranje depozita, koja je stečajni upravnik... Na prodaju livnica na Novom Beogradu po početnoj ceni od 26 miliona evra

Nova livnica u Omladinskih brigada 102, na Novom Beogradu, koja se nalazi u stečajnoj masi Beobanke, Agencija za osiguranje depozita, koja je stečajni upravnik banaka, oglasila je za prodaju zajedno sa objektima i pripadajućom opremom.

Prema oglasnoj dokumentaciji, pred kupcima će se naći 11 objekata, ukupne površine 38.815 kvadrata (gotovo četiri hektara), zatim mašinske, električne i ostale instalacije, kao i transformatorske stanice. Ponudu dopunjuje i zemljište na tri katastarske parcele čija je ukupna površina 7,37 hektara, piše list Danas.

Sudija, čekić, dokumenta i vaga tas
Foto: Pexels.com

Početna cena iznosi 26 miliona evra, dok je procenjena vrednost čitavog kompleksa oko 29 miliona evra. U oglasu se navodi i da “procenjena vrednost nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude”.

“Zainteresovani kupci koji prikupe tendersku dokumentaciju imaju pravo da razgedaju imovinu do 27. jula, dok je javno nadmetanje zakazano za 1. avgust”, navodi se u oglasu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...