PRODAJE SE IMOVINA UNIVERZAL BANKE U STEČAJU Ukupna vrednost procenjena na više od pet miliona evra

BankeNekretnineNovacStečaj

17.7.2020 10:14 Autor: Ljiljana Begović

PRODAJE SE IMOVINA UNIVERZAL BANKE U STEČAJU Ukupna vrednost procenjena na više od pet miliona evra PRODAJE SE IMOVINA UNIVERZAL BANKE U STEČAJU Ukupna vrednost procenjena na više od pet miliona evra
Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju 12 imovinskih celina „Univerzal banke“ u stečaju, čija je ukupna procenjena vrednost više od pet miliona... PRODAJE SE IMOVINA UNIVERZAL BANKE U STEČAJU Ukupna vrednost procenjena na više od pet miliona evra

Agencija za osiguranje depozita ponudila je na prodaju 12 imovinskih celina „Univerzal banke“ u stečaju, čija je ukupna procenjena vrednost više od pet miliona evra.

Među objektima je i zgrada poslovnih usluga u Francuskoj ulici u Beogradu, koja sa površinom od 949 kvadratnih metara vredi 1,85 miliona evra.

Foto: Pixabay.com

Industrijski kompleks u novosadskoj ulici Ljubomira Nenadovića procenjen je na 1,4 miliona evra, a poslovni objekat u Nišu 505 hiljada evra.

Imovina „Univerzal banke“ u stečaju prodaje se neposrednom pogodbom uz poboljšanje ponuda elektronskim putem. Javna otvaranja pismenih ponuda za ponuđene nekretnine zakazana su za 6. i 7. avgust.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...