NAJBOLJI STARTAP U SRBIJI TYPHOON HILL Sistem za povećanje efikasnosti obnovljivih energetskih resursa

PreduzetnikSrbijaVesti

28.4.2020 12:17 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

NAJBOLJI STARTAP U SRBIJI TYPHOON HILL Sistem za povećanje efikasnosti obnovljivih energetskih resursa NAJBOLJI STARTAP U SRBIJI TYPHOON HILL Sistem za povećanje efikasnosti obnovljivih energetskih resursa
Typhoon Hill je proglašen za startap godine u Srbiji, na ovogodišnjem lokalnom finalu PowerUp! Izazova, u organizaciji kompanije InnoEnergy, navodi se u saopštenju. Ovaj... NAJBOLJI STARTAP U SRBIJI TYPHOON HILL Sistem za povećanje efikasnosti obnovljivih energetskih resursa

Typhoon Hill je proglašen za startap godine u Srbiji, na ovogodišnjem lokalnom finalu PowerUp! Izazova, u organizaciji kompanije InnoEnergy, navodi se u saopštenju.

Ovaj startap je razvio univerzalni operativni system UEGOS, koji omogućava agregaciju i kontrolu svih distribuiranih energetskih resursa i pametnih uređaja, povećavajući njihovu efikasnost, istovremeno smanjujući troškove. Pobednički startap će predstavljati našu zemlju na međunarodnom finalu, gde će imati priliku da osvoji nagradu od 50.000 i investiciju od 150.000 do nekoliko miliona evra.

Za ovogodišnji PowerUp! Izazov širom Centralne i Istočne Evrope bilo je 425 prijava, od kojih čak 362 startapa, što PowerUp! čini jednim od najvećih programa za startape, skejlape, mala i srednja preduzeća iz oblasti energije, čistih tehnologija, mobilnosti, sajber bezbednosti, pametnih gradova i čistog vazduha.

Pored novčane nagrade i mogućnosti za višemilionsku investiciju, Typhoon Hill će se takmičiti i za titulu Startapa godine u Centralnoj i Istočnoj Evropi, kao i za vredne ponude PowerUp! partnerskih kompanija Amazon Web Services, Revolut i SpeedUp Group.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...