Italija postaje tržište sa najvećim brojem destinacija

Air Serbia pokreće letove do Trsta i Bolonje

BiznisPoslovanjeSrbijaTurizamVesti

22.1.2022 10:03 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Air Serbia pokreće letove do Trsta i Bolonje Air Serbia pokreće letove do Trsta i Bolonje
Air Serbia od 2. juna pokreće redovne letove između Beograda i Trsta, dok od 6. juna uspostavlja redovan avio-saobraćaj na relaciji Beograd-Bolonja. Letovi ka... Air Serbia pokreće letove do Trsta i Bolonje

Air Serbia od 2. juna pokreće redovne letove između Beograda i Trsta, dok od 6. juna uspostavlja redovan avio-saobraćaj na relaciji Beograd-Bolonja.

Letovi ka obe destinacije u Italiji će se obavljati tri puta nedeljno – do Trsta utorkom, četvrtkom i subotom, a do Bolonje ponedeljkom, sredom i petkom, saopšteno je iz nacionalne avio-kompanije.

Uvođenjem letova do Trsta i Bolonje, uz postojeće letove do Rima i Milana, kao i najavljene do Venecije i Barija, Italija postaje tržište sa trenutno najvećim brojem destinacija do kojih Air Serbia saobraća iz Beograda – ukupno šest.

„Odluka o uvođenju novih destinacija u Italiji rezultat je strateškog značaja obnove i jačanja našeg prisustva u jednoj od najposećenijih zemalja na svetu. Italija predstavlja izuzetno značajno tržište, kako za našu kompaniju, tako i za Srbiju, zbog bliskih ekonomskih veza između naše dve zemlje. Posebno nam je drago što uvodimo direktne letove do Trsta, grada sa najvećom srpskom dijasporom u Italiji, dok će letovi ka Bolonji dodatno doprineti jačanju naših kulturnih i ekonomskih odnosa sa Italijom“, izjavio je Bojan Aranđelović, viši menadžer za planiranje i optimizaciju reda letenja u Air Srbiji.

 • Anna

  24.1.2022 #1 Author

  Odlično! Ovo je trebalo da se desi mnogo ranije

  Odgovori

 • Jolanda

  24.1.2022 #2 Author

  Divna vest

  Odgovori

 • VERA

  26.1.2022 #3 Author

  Divno, jedva čekam da odletim.

  Odgovori

 • MARKO7

  2.6.2022 #4 Author

  Svaka čast za novosti! Jedvs čekam da odletim!

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...