Nakon dve godine pauze nacionalna avio-kompanija zapošljava nove kadrove

Air Serbia prima nove članove kabinske posade

BiznisSrbijaTurizamVesti

11.4.2022 08:29 Autor: Redakcija Biznis.rs 8

Air Serbia prima nove članove kabinske posade Air Serbia prima nove članove kabinske posade
Prvi put nakon dve godine pauze nacionalna avio-kompanija Air Serbia organizovala je događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade. Na... Air Serbia prima nove članove kabinske posade

Prvi put nakon dve godine pauze nacionalna avio-kompanija Air Serbia organizovala je događaj u okviru procesa selekcije za zapošljavanje novih članova kabinske posade. Na konkurs, koji je bio otvoren od 18. marta do 2. aprila, prijavilo se više od 200 kandidata.

 „Drago nam je što smo nakon pauze od dve godine, uslovljene pandemijom i radom u otežanim okolnostima, sada u prilici da ponovo organizujemo konkurs i sa velikim zadovoljstvom dočekujemo kandidate. Posebno nas raduje veliko interesovanje mladih da postanu članovi našeg zaista izuzetnog tima kabinskog osoblja i budu ponosni ambasadori brenda nacionalne avio-kompanije. Očekuje nas uzbudljiva i izazovna letnja sezona, veliki broj letova i destinacija, pa upravo iz tog razloga otvaramo vrata novim kolegama, kako bismo svi zajedno doprineli ostvarivanju planiranih ciljeva i putnicima pružili uslugu najvišeg kvaliteta“, izjavila je direktorka za ljudske resurse u Air Serbia Milica Netković.

Kandidati prolaze kroz niz testova i vežbi, kreiranih da se zadovolje najviši standardi rada, neophodni za obavljanje posla kabinskog osoblja avio-kompanija. Kriterijumi za procenu kandidata tiču se nivoa znanja engleskog jezika, spremnosti da pruže pomoć putniku, stepena motivacije i želje da postanu deo tima nacionalne avio-kompanije i putnicima pružaju vrhunsku uslugu, piše Danas.

Izabrani kandidati imaju priliku da se sastanu sa stručnjacima za zapošljavanje Air Serbia, razgovaraju o svojim profesionalnim interesovanjima, upoznaju se sa dinamikom rada i saznaju više o prednostima programa obuke na radnom mestu koji nacionalni avio-prevoznik nudi svim članovima svog tima kabinskog osoblja. Na ovaj način, kandidati dobijaju informacije iz prve ruke o načinu poslovanja u kompaniji Air Serbia, kao i o svim profesionalnim mogućnostima koje nudi.

Konkurs se organizuje po dvanaesti put od 2013. godine, uključujući i događaje održane u Banjaluci, Podgorici i dva puta u Nišu. Air Serbia je prethodni konkurs za prijem članova kabinske posade organizovala u februaru 2020. godine, neposredno pre izbijanja pandemije korona virusa.

  • Bella

    11.4.2022 #1 Author

    Naravno da prima kad su mnogima dali otkaz za vreme korone.

    Odgovori

  • Nenad

    11.4.2022 #2 Author

    Broj polazaka ka svim destinacijama se smanjio a potrebni su novi kadrovi. Zapitajte se zasto

    Odgovori

  • NATI29

    11.4.2022 #3 Author

    Mnogi dali otkaza

    Odgovori

  • SRDJAN

    11.4.2022 #4 Author

    1000 evrica Air Serbia samo placa stjuarte i stuardese. U odnosu na poznatije avio kompanije malo je to.

    Odgovori

  • kaćica

    11.4.2022 #5 Author

    To je divno.Zanimljiv posao.

    Odgovori

  • Pasparrtu

    11.4.2022 #6 Author

    Lep posao, zanimljiv i uzbudljiv..savrsen za nekog mladjeg.

    Odgovori

  • GINKO

    12.4.2022 #7 Author

    Dal sada ima uopste da neko putuje, dal je moguce?

    Odgovori

  • DEKSI

    12.4.2022 #8 Author

    Ocigledno se povećao broj putnika, svakako u odnosu na prethodne dve godine.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...