Digitalni token najveće NFT zajednice nedavno izgubio 377 odsto vrednosti

ApeCoin trenutno 33. kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom

Hi-techLifestyleNovacVesti

19.3.2022 16:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

ApeCoin trenutno 33. kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom ApeCoin trenutno 33. kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom
ApeCoin (APE), token koji se koristi u jednoj od najvećih NFT zajednica – Bored Ape Yacht Club (BAYC) – trenutno je 33. kriptovaluta sa... ApeCoin trenutno 33. kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom

ApeCoin (APE), token koji se koristi u jednoj od najvećih NFT zajednica – Bored Ape Yacht Club (BAYC) – trenutno je 33. kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom.

APE je BAYC zajednici predstavila decentralizovana anonimna organizacija BoredApe kao token “za kulturu, gejming i trgovinu koji se koristi za osnaživanje decentralizovane zajednice izgrađene na web3 tehnologiji”, piše Capital.com.

Prema brojkama navedenim na sajtu CoinMarketCap.com, prvi vlasnici su na APE zaradili oko 1400 odsto, ali je vrednost tokena nedavno pala za 377 odsto.

Ukupne zalihe APE su fiksirane na milijardu tokena. One su podeljene na sledeći način: 62 odsto tokena je podeljeno BAYC vlasnicima NFT-ova, 16 odsto Yuga Labs kreatorima i dobrotvorne organizacije, 14 odsto kompanijama koje su bile partneri pri kreiranju tokena i osam odsto osnivačima BAYC.

Token je listiran na velikim kripto berzama kao što su Coinbase i FTX.

  • ZVE84

    20.3.2022 #1 Author

    Koje su to varijacije….!!!? Za mene potpuno neshvatljiva priča..

    Odgovori

  • Ika

    20.3.2022 #2 Author

    Cudna kolebanja su u pitanju

    Odgovori

  • GOCA BG

    20.3.2022 #3 Author

    Ovo je pravi rolerkoster…

    Odgovori

  • IRINA

    22.3.2022 #4 Author

    Ne razumem baš dobro kako to funkcioniše ali nepredvidivo je složiću se pravi rolerkoster

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...