„BEER FEST“ I „MUSIC WEEK“ I OVE GODINE NA UŠĆU Uprkos vanrednim okolnostima

KulturaLifestyleSrbijaVestiZanimljivosti

29.5.2020 11:54 Autor: Marija Jovanović 2

„BEER FEST“ I „MUSIC WEEK“ I OVE GODINE NA UŠĆU Uprkos vanrednim okolnostima „BEER FEST“ I „MUSIC WEEK“ I OVE GODINE NA UŠĆU Uprkos vanrednim okolnostima
Osamnaesti po redu „Belgrade Beer fest“ ipak će biti održan od 20. do 23. avgusta, a „Music Week“ od 28. do 30. avgusta na... „BEER FEST“ I „MUSIC WEEK“ I OVE GODINE NA UŠĆU Uprkos vanrednim okolnostima

Osamnaesti po redu „Belgrade Beer fest“ ipak će biti održan od 20. do 23. avgusta, a „Music Week“ od 28. do 30. avgusta na beogradskom Ušću.

U više nego vanrednim okolnostima, opet želimo da potvrdimo rešenost organizacionog tima CLOUD festivala da će sve dimenzije festivala biti prilagođene post-korona periodu, istovremeno se radujući što desetomesečni rad ipak neće biti uzaludan. Apsolutno smo spremni da poštujemo sve preporučene mere, jer zdravlje i bezbednost posetilaca moraju biti na prvom mestu„, saopštili su organizatori.

Posledice koje aktuelna pandemija ima na razvoj muzičke industrije i manifestacionog turizma širom sveta, svakako negativno utiču na organizaciju svih festivala u Srbiji.

„Situacija je daleko od sjajne, ali činimo sve da u okolnostima velikih limita napravimo dobra i zanimljiva festivalska izdanja, kako bi leto u Beogradu ipak imalo vedrije nijanse“, kažu organizatori.

Pozicioniranje na svetskoj mapi festivala je strateški cilj Beograda i Srbije, jer manifestacioni turizam, pogotovo sada, mora biti jedan od najvažnijih segmenata razvoja turizma. Države koje to prepoznaju brže će obnoviti turizam od drugih.

Više detalja o samim festivalima, programu i sadržajima, biće objavljeno tokom narednih nedelja.

  • Tatjana

    29.5.2020 #1 Author

    Lepa vest za sve koji vole dobro pivo i dobar provod

    Odgovori

  • Ivona

    1.6.2020 #2 Author

    Trebalo bi da se do avgusta sve stabilizuje, i da moze maksimalno da se uziva u pivu i muzici.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...