na novom portalu regionalne agencije za razvoj nalazi se i baza lokacija za potencijalno investiranje

Besplatno predstavljanje projekata u turizmu istočne Srbije

BiznisSrbijaTurizamVesti

17.3.2022 10:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Besplatno predstavljanje projekata u turizmu istočne Srbije Besplatno predstavljanje projekata u turizmu istočne Srbije
Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) objavila je danas da je otvoren javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da... Besplatno predstavljanje projekata u turizmu istočne Srbije

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) objavila je danas da je otvoren javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije Investeastserbia.com.

Na sajtu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima, navedeno je u saopštenju.

Svi oni koji imaju turističke objekte, parcele pogodne za izgradnju turističkih objekata, projekte za investicije u turizmu, objekte koji se mogu prenameniti za turizam a koji su na prodaju, koji se izdaju ili za koje se traže partneri, mogu se besplatno objaviti u bazi investicionih lokacija na sajtu.

U bazi je već 20 lokacija i projekata koji su predstavljeni na engleskom, nemačkom i srpskom, prenosi Beta.

Istaknuto je da će RARIS promovisati sve investicione mogućnosti na sajtu portalu, na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama.

Protekle nedelje je organizovana investiciona prezentacija u Nišu, a u pripremi je prezentacija u Beogradu. RARIS će, kako je najavljeno, uskoro pokrenuti i intenzivnu online promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije.

U bazu turističkih lokacija i projekata mogu se prijaviti parcele za izgradnju turističkih objekata turistički objekti koji već postoje, a koji se mogu unaprediti, renovirati, dograditi i slično, postojeći objekti koji se mogu prenameniti za turizam sve druge lokacije ili projekte na kojima se može razviti poslovanje u turizmu.

Javni poziv i obrazac za prijavu lokacija mogu se naći na adresi u okviru portala.

Osim turističkih projekata i lokacija, na sajtu se nalazi i baza greenfield i brownfield lokacija za investiranje iz istočne Srbije. U ovoj bazi je trenutno pedesetak lokacija iz regiona koje pokrivaju različite sektore, od turizma do industrijske proizvodnje.

  • VERA

    17.3.2022 #1 Author

    To je sjajna prilika da se razvije turizam i u ovom delu Srbije. Razvoj ne samo turizma nego i infrastrukture bi poboljsao zivotni standard u ovom delu.

    Odgovori

  • ZVE84

    17.3.2022 #2 Author

    Korisna stvar za investitore…

    Odgovori

  • GOCA BG

    20.3.2022 #3 Author

    Videcemo sta ce od toga da primene…

    Odgovori

  • Milisavka

    20.3.2022 #4 Author

    Zanima me da li će se nešto promeniti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...