Kako da prvi saznate najvažnije, najtačnije i najbrže ekonomske vesti?

Biznis.rs predstavlja svoju mobilnu aplikaciju

Hi-techVesti

1.3.2021 14:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Biznis.rs predstavlja svoju mobilnu aplikaciju Biznis.rs predstavlja svoju mobilnu aplikaciju
Najčitaniji online ekonomski portal u Srbiji Biznis.rs od danas ima i svoju mobilnu aplikaciju. Svi zainteresovani čitaoci koji koriste Android uređaje mogu besplatno da... Biznis.rs predstavlja svoju mobilnu aplikaciju

Najčitaniji online ekonomski portal u Srbiji Biznis.rs od danas ima i svoju mobilnu aplikaciju. Svi zainteresovani čitaoci koji koriste Android uređaje mogu besplatno da je preuzmu preko Google Play prodavnice, dok se uskoro očekuje njeno lansiranje i na iOS platformi.

mobilna aplikacija
Foto: Biznis.rs

Kvalitetno i efikasno informisanje o relevantnim ekonomskim i društvenim temama iz naše zemlje, ali i čitavog sveta, u novoj aplikaciji predstavljene su u modernom ruhu i sa lako preglednim sadržajem. Ne morate više da koristite različite internet pretraživače, jer su aktuelne vesti i autorske analize različitih finansijskih tržišta sada samo na jedan dodir prstom udaljeni od vas.  

mobilna aplikacija
Foto: Biznis.rs

Pored čitalaca koji žele da budu u toku sa najnovijim zbivanjima na ekonomskom i tehnološkom planu, informacije koje pruža Biznis.rs mogu da budu od velike koristi i svim privrednim subjektima u zemlji i čitavom regionu, zahvaljujući pravovremenim savetima, kao i neprestano ažuriranoj bazi preciznih finansijskih podataka koje je teško pronaći objedinjene na drugom mestu.

Nastojaćemo da i dalje opravdavamo ukazano poverenje domaće publike, koja je na prezasićenoj medijskoj sceni umela da prepozna naš kvalitetan originalni sadržaj, a pre svega ozbiljnost i objektivnost u novinarskom izveštavanju. Mobilna aplikacija Biznis.rs nastala je iz želje da dodatno oplemenimo vaše čitalačko iskustvo i nastavimo da izgrađujemo odnos zasnovan na iskrenosti i poverenju.

mobilna aplikacija
Foto: Biznis.rs

Ukoliko do sada niste imali prilike, otkrijte zašto spadamo među najbrže rastuće online portale u Srbiji.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...