Ponovni pokušaj prodaje nekadašnjeg preduzeća za veletrgovinu

Brodoimpeks u stečaju ponuđen za 147 miliona dinara

NekretnineNovacStečajVesti

16.8.2021 10:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Brodoimpeks u stečaju ponuđen za 147 miliona dinara Brodoimpeks u stečaju ponuđen za 147 miliona dinara
Novobeogradsko preduzeće Brodoimpeks u stečaju ponuđeno je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 147,9 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik. Kao... Brodoimpeks u stečaju ponuđen za 147 miliona dinara

Novobeogradsko preduzeće Brodoimpeks u stečaju ponuđeno je na prodaju kao pravno lice po početnoj ceni od 147,9 miliona dinara, objavio je stečajni upravnik.

Kao najbitnija imovina ove firme za spoljnu i unutrašnju trgovinu i inženjering poslove navode se potraživanja od Agrani banke iz Bangladeša, koja potiču još iz 1982. godine, i prema firmi Valve profil iz Kraljeva, kao i vanknjižna svojina na jednoj nekretnini u Kosovskoj Mitrovici.

Brodoimpeks, koji je u stečaju od 2009. godine, prodaje se javnim nadmetanjem koje je zakazano za 14. septembar.

Ovo je peti put da se Brodoimpeks nudi na prodaju prikupljanjem javnih ponuda, dok su pojedinačni paketi dela njegove imovine takođe nuđeni pet puta do sada.

Zanimljivo je da je ovo nekadašnje preduzeće za veletrgovinu, prema podacima kojima raspolaže regionalna bonitetna kuća CompanyWall, zavedena pod poslovnu delatnost trgovine na veliko parfimerijskim i kozmetičkim proizvodima.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...