Ugovoreni uslovi za klijente neće se menjati

CA Leasing Srbija postaje deo Raiffeisen Leasinga

BankeNovacSrbijaVesti

30.9.2022 14:46 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

CA Leasing Srbija postaje deo Raiffeisen Leasinga CA Leasing Srbija postaje deo Raiffeisen Leasinga
Raiffeisen Leasing 30. septembra pripaja kompaniju CA Leasing Srbija, koja će time prestati da postoji, navodi se u saopštenju Raiffeisen banke. Ova promena je... CA Leasing Srbija postaje deo Raiffeisen Leasinga

Raiffeisen Leasing 30. septembra pripaja kompaniju CA Leasing Srbija, koja će time prestati da postoji, navodi se u saopštenju Raiffeisen banke.

Ova promena je deo procesa integracije banke Crédit Agricole Srbija, koja počev od 02. septembra godine pod imenom RBA banka posluje sa Raiffeisen bankom.

„Proces integracije koji je naš vlasnik Raiffeisen banka, započeo akvizicijom Credit Agricole Srbija u aprilu ove godine, veoma je kompleksan. Ponosni smo što su se naše dve lizing kompanije prve spojile u tom procesu, kao i što smo to učinili veoma efikasno i uspešno“, izjavila je ovim povodom Ana Cvetković, predsednica Izvršnog odbora kompanije Raiffeisen Leasing.

„Naš osnovni cilj je da, građenjem jedne udružene i velike lizing kompanije, klijentima ponudimo još kvalitetniju i bogatiju ponudu, te da osiguramo visok stepen njihovog zadovoljstva pruženom uslugom“, dodala je ona.

Za klijente kompanije CA Leasing ovaj proces ne donosi bilo kakav vid promena u vezi sa ugovorenim uslovima, a svi ugovori o lizingu ostaju na snazi bez ikakvih izmena i promena uslova.

Kako se navodi u saopštenju, o svim eventualnim tehničkim promenama u vezi sa procesom pripajanja klijenti će biti obavešteni u narednom periodu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...