The Witcher: Ronin će biti dostupan samo preko Kickstartera

CD Projekt postao najvrednija kompanija za video igre u Evropi

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

9.9.2021 20:21 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

CD Projekt postao najvrednija kompanija za video igre u Evropi CD Projekt postao najvrednija kompanija za video igre u Evropi
Posebno izdanje grafičke novele The Witcher: Ronin će biti dostupno samo preko Kickstartera, po ceni od 35 evra za osnovni paket – knjigu i... CD Projekt postao najvrednija kompanija za video igre u Evropi

Posebno izdanje grafičke novele The Witcher: Ronin će biti dostupno samo preko Kickstartera, po ceni od 35 evra za osnovni paket – knjigu i razglednicu – ili 50 evra za „Deluxe Wanderer“, koji uključuje razglednicu i poster sa nekom od varijanti naslovne ilustracije. Primerci sa ograničenom dostupnošću po 150 i 1.050 evra su već rasprodati.

Kampanja je već izuzetno uspešna, potrebno joj je bilo nešto više od dva sata da dostigne cilj od 90.000 evra (107.000 dolara) a sada je utrostručila taj iznos.

CD Projekt je izvestio o prihodu od otprilike 303 miliona dolara za 2020. godinu, uprkos pojedinim veoma oštrim komentarima kompanijine video igre Cyberpunk 2077, a takođe je postao i najvrednija gejming kompanija u Evropi, nadmašivši čak i Ubisoft, sa tržišnom vrednošću većom od 8,1 milijardu dolara.

The Witcher: Ronin je nadolazeća grafička novela-manga, koja čuvenog lovca na čudovišta Geralta od Rivije smešta u potragu za Snežnom Gospođom, Juki Ona (Yuki Onna), kroz carstvo inspirisano feudalnim Japanom. Sumorna istočnoevropska fantazija pogodna je za kombinaciju sa japanskim duhovima i demonima, kažu u CD Projektu.

Ovaj studio sada prikuplja sredstva za podršku „kolekcionarskom izdanju“ na Kickstarteru, prenosi PC Gamer.

The Witcher: Ronin sadrži četiri poglavlja, a ukupno oko 100 stranica koje prate Geralta dok traga, bori se protiv smrtonosnih čudovišta i suočava se sa teškim moralnim izborima“, navodi se u kampanji na Kickstarteru.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...