najviša u bosni i hercegovini

Crna Gora ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu

Hi-techLifestyleRegionU fokusuVesti

9.8.2022 16:47 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

Crna Gora ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu Crna Gora ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu
Crna Gora, prema izveštaju Cable.co.uk za ovu godinu, ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i... Crna Gora ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu

Crna Gora, prema izveštaju Cable.co.uk za ovu godinu, ima najnižu prosečnu cenu mobilnog interneta u regionu, saopšteno je iz Agencije za elektronske komunikacije i poštansku delatnost (EKIP), prenela je agencija Mina.

Cable.co.uk je objavio izveštaj o globalnom mobilnom internetu, prema kojem je najeftiniji mobilni internet u Izraelu, zatim Italiji, San Marinu, Fidžiju i Indiji.

“Najniža prosečna cena mobilnog interneta u regionu je u Crnoj Gori, koja se nalazi na 36. mestu izveštaja, zatim u Srbiji, koja zauzima 56. mesto, Makedoniji (66. mesto), Sloveniji (117. mesto), Hrvatskoj (124. mesto)”, navodi se u saopštenju.

U regionu je, kako se dodaje, najskuplji mobilni internet u Bosni i Hercegovini, koja se nalazi na 163. mestu izveštaja.

Izveštaj Cable.co.uk sadrži podatke o cenama mobilnog interneta iz 233 države. U izveštaju je analizirana cena za jedan gigabajt (GB) prenesenih podataka putem mobilnih mreža.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...