CROATIA AIRLINES PRIVREMENO OBUSTAVLJA LETOVE ZA SARAJEVO I BEČ Do kraja januara bez direktnih linija

RegionVesti

18.1.2021 11:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

CROATIA AIRLINES PRIVREMENO OBUSTAVLJA LETOVE ZA SARAJEVO I BEČ Do kraja januara bez direktnih linija CROATIA AIRLINES PRIVREMENO OBUSTAVLJA LETOVE ZA SARAJEVO I BEČ Do kraja januara bez direktnih linija
Hrvatski nacionalni avio-prevoznik, Croatia Airlines, suspendovao je letove prema Beču i Sarajevu. Kompanija je objavila red letenja prema kojem do kraja januara nema planiranih... CROATIA AIRLINES PRIVREMENO OBUSTAVLJA LETOVE ZA SARAJEVO I BEČ Do kraja januara bez direktnih linija

Hrvatski nacionalni avio-prevoznik, Croatia Airlines, suspendovao je letove prema Beču i Sarajevu.

Kompanija je objavila red letenja prema kojem do kraja januara nema planiranih letova na liniji Zagreb-Sarajevo, tako da trenutno nema direktnih letova između ova dva grada.

Croatia Airlines objavio je da u periodu od ponedjeljka, 18. januara, do nedelje, 31. januara, leti na devet međunarodnih linija sa polaskom iz Zagreba.

Kompanija je smanjila broj nedeljnih letova na određenim linijama, ostavljajući svakodnevne letove iz Zagreba prema Amsterdamu i Frankfurtu, piše Croatian Aviation.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...