očekuje se veća zarada od postojećih korisnika i privlačenje novih

Disney uvodi program različitih kategorija članarina

LifestyleSvetVesti

1.9.2022 08:25 Autor: Redakcija Biznis.rs 1

Disney uvodi program različitih kategorija članarina Disney uvodi program različitih kategorija članarina
Kompanija Walt Disney istražuje program članarine koji bi mogao da ponudi popuste ili pogodnosti kako bi podstakao korisnike da troše više na njene usluge... Disney uvodi program različitih kategorija članarina

Kompanija Walt Disney istražuje program članarine koji bi mogao da ponudi popuste ili pogodnosti kako bi podstakao korisnike da troše više na njene usluge striminga, tematske parkove, odmarališta i reklamnu robu.

Kako piše Wall Street Journal, pojedini rukovodioci su ovu inicijativu nazvali “Disney prime”, po ugledu na Amazonov servis, iako to neće biti i zvaničan naziv programa.

Portparol kompanije je potvrdio da je takav program u razmatranju.

Diskusije u Disneyu su, doduše, još uvek u ranoj fazi i ne zna se koliko će kompanija naplaćivati određene kategorije članova, niti koliko će vremena biti potrebno da se pokrene takav program.

Program različitih članarina bi pomogao kompaniji da poveća potrošnju kupaca na svoje proizvode i usluge, dok bi mu omogućio pristup informacijama o preferencijama potrošača.

  • GOCA BG

    4.9.2022 #1 Author

    Gledaju da privuku sto veci broj ljudi…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...