Vlada Srbije usvojila rešenje

EPS će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca

SrbijaVesti

19.4.2024 08:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

EPS će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca EPS će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca
Vlada Srbije usvojila je na sednici rešenje o određivanju snabdevača koji će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca koji nemaju pravo na garantovano... EPS će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca

Vlada Srbije usvojila je na sednici rešenje o određivanju snabdevača koji će obavljati rezervno snabdevanje električnom energijom krajnjih kupaca koji nemaju pravo na garantovano snabdevanje, a određeno da taj posao obavlja Elektroprivreda Srbije (EPS), saopšteno je posle sednice, preneo je Danas.

Na sednici je usvojen zaključak o saglasnosti da se Mongoliji uputi humanitarna pomoć u iznosu od 150.000 evra, usled teških snežnih padavina i ekstremno niskih temperatura koje su zahvatile tu zemlju.

Članovi vlade doneli su i više odluka o utvrđivanju za kulturno dobro određenih prostorno kulturno-istorijskih celina.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...