Kupci sada mogu da očekuju poznate brendove na policama

Kaufland postigao dogovor sa Henkelom

BiznisBolji posaoEU

12.9.2023 08:41 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Kaufland postigao dogovor sa Henkelom Kaufland postigao dogovor sa Henkelom
Kaufland je uspeo da okonča spor oko cene sa diseldorfskom kompanijom Henkel i dogovorili su nove cene. „Spor je konačno došao do kraja“, saopštio... Kaufland postigao dogovor sa Henkelom

Kaufland je uspeo da okonča spor oko cene sa diseldorfskom kompanijom Henkel i dogovorili su nove cene. „Spor je konačno došao do kraja“, saopštio je Kaufland.

Kaufland je objavio vest o uspešno rešenom sporu, piše SEEbiz pozivajući se na portal Lebensmittel Zeitung.

Ova vest će sigurno razveseliti mnoge kupce koji mesecima nisu mogli da pronađu Henkelove proizvode. Ne samo u Nemačkoj, već na mnogim mestima širom Evrope.

Spor sa Henkelom doveo je do gubitka tržišnog udela Kauflanda, uključujući grupu proizvoda za deterdžente i sredstva za čišćenje. Mnogi kupci supermarketa imaju veliko poverenje u Henkelove tradicionalne brendove i stoga su nastavili da ih kupuju u lancima Rewe, Edeka i, pre svega, u drogerijama.

Strukture cena nisu usklađene samo sa Henkelom. Kaufland je postigao dogovor i sa britanskom kompanijom Unilever. Velika grupa uključuje brendove kao što su Knorr, Axe, Coral, Dove i Rexona.

Kupci u Kauflandu sada mogu da očekuju pune police i za ove brendove.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...