KIPAR NA SVE NAČINE PRIVLAČI TURISTE Preuzimaju troškove svih gostiju koji se zaraze Covid-19

BiznisEUTurizamVesti

27.5.2020 14:37 Autor: Ljiljana Begović 3

KIPAR NA SVE NAČINE PRIVLAČI TURISTE Preuzimaju troškove svih gostiju koji se zaraze Covid-19 KIPAR NA SVE NAČINE PRIVLAČI TURISTE Preuzimaju troškove svih gostiju koji se zaraze Covid-19
Kiparske vlasti su obećale da će pokriti troškove sve svakoga ko bude pozitivan na korona virus dok je na odmoru u toj ostrvskoj državi.... KIPAR NA SVE NAČINE PRIVLAČI TURISTE Preuzimaju troškove svih gostiju koji se zaraze Covid-19

Kiparske vlasti su obećale da će pokriti troškove sve svakoga ko bude pozitivan na korona virus dok je na odmoru u toj ostrvskoj državi.

Vlada Kipra saopštila je da će pokriti troškove smeštaja, hrane, pića i lekova za pacijente obolele od Covid-19 i njihovih porodica. Pacijenti će morati da plate samo vožnju taksijem do aerodroma kada se budu vraćali kućama.

Bolnica sa 100 ležaja biće odvojena za strane putnike koji budu pozitivni na koronu, a za pacijente koji budu u kritičnom stanju biće rezervisano 112 ležaja na intenzivnoj nezi sa 200 respiratora.

Poseban „karantinski hotel“ sa 500 soba biće rezervisan za članove porodica pacijenata. Ove informacije objavljene su u pismu koje je upućeno vladama, aviokompanijama i turistickim operaterima, piše AP, prenosi Tanjug.

U pismu su navedeni strogi zdravstveni i higijenski protokoli koji će biti na snazi na Kipru. Turizam učestvuje sa 13 odsto u ekonomiji Kipra.

  • Dragana

    27.5.2020 #1 Author

    Ovo je pravi potez drzave koja preduzima sve mere za dobro poslovanje.

    Odgovori

  • zore

    28.5.2020 #2 Author

    Ovako se organizuje za predstojecu sezonu.

    Odgovori

  • VILENJAK

    1.5.2022 #3 Author

    Kipar – pravi raj na zemlji!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...