Najnovije poslovne vesti Biznis.rs
Premijerka Srbije razgovarala sa čelnim ljudima jedne od najvećih investicionih grupacija na svetu

„Goldman Sachs“ razmatra ulaganje u Srbiji

InvesticijeNovacSrbijaVesti

21.7.2021 08:11 Autor: Marko Andrejić 0

„Goldman Sachs“ razmatra ulaganje u Srbiji „Goldman Sachs“ razmatra ulaganje u Srbiji
Jedna od najvećih investicionih grupacija na svetu – američki „Goldman Saks“ (Goldman Sachs), razmatra da po prvi put ulaže u Srbiji, rečeno je na... „Goldman Sachs“ razmatra ulaganje u Srbiji

Jedna od najvećih investicionih grupacija na svetu – američki „Goldman Saks“ (Goldman Sachs), razmatra da po prvi put ulaže u Srbiji, rečeno je na sastanku srpske delegacije na čelu sa premijerkom Brnabić sa direktorom grupacije i čelnim ljudima u Njujorku.

„Oni ne dolaze tek tako. Nisu prisutni nigde u regiji. Čini mi se da smo uspeli da dobijemo od njih to da imamo možda jedan mali zajednički projekat, da oni vide da to što mi pričamo zaista jeste tako. Kada otvorite ta vrata, kada pokažete sebe, ja znam da će naši ljudi sebe pokazati, onda je to neka drugačija perspektiva“, rekla je premijerka.

Kako izveštava RTS, premijerka je ovim susretom završila dvodnevnu radnu posetu Sjedinjenim Američkim Državama.

Brnabić je prvog dana posete, nakon sastanka sa predstavnicima IT kompanija, najavila investicije tri fonda i posao za 120 radnika.

„Biće to novac za naše talentovane i pametne ljude koji imaju kompanije, to će biti živ novac da nastavimo rast i razvoj i to je najbolje i najviše što možemo da dobijemo i poželimo“, rekla je predsednica vlade.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...