nakon položenog ispita sa sertifikatom na konkurs

Grad Beograd raspisao javni poziv za 205 kandidata za obuku za komunalnog milicionera

SrbijaVesti

18.8.2023 13:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Grad Beograd raspisao javni poziv za 205 kandidata za obuku za komunalnog milicionera Grad Beograd raspisao javni poziv za 205 kandidata za obuku za komunalnog milicionera
Grad Beograd je raspisao javni poziv za izbor 205 kandidata koji će proći obuku za obavljanje poslova komunalnog milicionera, posle koje će polagati ispit... Grad Beograd raspisao javni poziv za 205 kandidata za obuku za komunalnog milicionera

Grad Beograd je raspisao javni poziv za izbor 205 kandidata koji će proći obuku za obavljanje poslova komunalnog milicionera, posle koje će polagati ispit i, ukoliko polože, dobiće sertifikat s kojim će moći da konkurišu na to radno mesto.

Beograd traži 193 kandidata sa četvorogodišnjim srednjim obrazovanjem, tri kandidata sa završenim trogodišnjim osnovnim akademskim studijama, kao i devet kandidata sa četvorogodišnjim, prenosi Beta, pozivajući se na Novu ekonomiju.

Ovakvi javni pozivi su raspisivani i ranije, u maju za 191 kandidata, u februaru za 217 i krajem oktobra prošle godine 46.

Kako piše Nova ekonomija, broj planiranih radnih mesta u Sekretarijatu za komunalnu miliciju je u prvoj polovini 2022. godine bio 712, dok je popunjeno bilo 503.

Popunjenih radnih mesta u prvoj polovini 2020. godine bilo je 374, od planiranih 421.

Brojke o zaposlenima u Sekretarijatu obuhvataju, pored komunalnih milicionera i zaposlene na pravnim, administrativnim, analitičkim i drugim poslovima.

  • SHALIMAR

    18.8.2023 #1 Author

    Cim su u deficitu sa ljudima verovatno su uslovi losi..

    Odgovori

  • Zdravko

    20.8.2023 #3 Author

    Šta će nam uopšte komunalna policija? Služi samo za udomljavanje stranačkih aktivista koji jure državni posao na kom neće raditi ništa korisno. A pritom će trošiti novac poreskih obveznika, dok u isto vreme decu lečimo sms porukama.

    Odgovori

  • HRKALOVICKA

    20.8.2023 #4 Author

    Neće ljudi više da se blamiraju za male pare

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...