ITALIJA SPUSTILA RAMPU ZA GRAĐANE SRBIJE Zabranjen ulazak i državljanima Crne Gore

EUIzdvajamoVesti

16.7.2020 13:10 Autor: Ljiljana Begović 0

ITALIJA SPUSTILA RAMPU ZA GRAĐANE SRBIJE Zabranjen ulazak i državljanima Crne Gore ITALIJA SPUSTILA RAMPU ZA GRAĐANE SRBIJE Zabranjen ulazak i državljanima Crne Gore
Italija je zabranila ulazak na svoju teritoriju građanima iz Srbije i Crne Gore, dodavši da su te dve države listi zemalja koje spadaju u... ITALIJA SPUSTILA RAMPU ZA GRAĐANE SRBIJE Zabranjen ulazak i državljanima Crne Gore

Italija je zabranila ulazak na svoju teritoriju građanima iz Srbije i Crne Gore, dodavši da su te dve države listi zemalja koje spadaju u rizične zbog epidemioloških podataka.

„Potpisao sam naredbu da Srbija i Crna Gora budu dodati na listu rizičnih zemalja. Ulazak i tranzit za one koji su boravili tokom poslednjih 14 dana na tim teritorijama je zabranjen„, naveo je ministar zdravlja Italije Roberto Speranca (Roberto Speranza) na svom Facebook profilu.

Italija je prethodno zabranila dolaske iz 13 zemalja, među kojima su BiH i Severna Makedonija, prenosi Tanjug.

Fopo: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Od 16. do 31. jula u Bugarskoj je na snazi nova privremena zabrana ulaska na njenu teritoriju, koja se odnosi, između ostalih, i na državljane Srbije. Takođe do 1. avgusta za građane Srbije zatvorene su granice Grčke i Austrije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...