rok za dostavljanje ponuda produžavan je više puta

Infostan privremeno obustavio nabavku novog sistema objedinjene naplate

SrbijaVesti

27.7.2021 14:08 Autor: Miljan Paunović 0

Infostan privremeno obustavio nabavku novog sistema objedinjene naplate Infostan privremeno obustavio nabavku novog sistema objedinjene naplate
Infostan je zbog žalbe ponuđača obustavio dalje postupke u vezi sa javnom nabavkom novog sistema objedinjene naplate, objavljeno je na Portalu javnih nabavki. Zahtev... Infostan privremeno obustavio nabavku novog sistema objedinjene naplate

Infostan je zbog žalbe ponuđača obustavio dalje postupke u vezi sa javnom nabavkom novog sistema objedinjene naplate, objavljeno je na Portalu javnih nabavki. Zahtev za zaštitu prava ponuđača podnet je pre isteka roka za podnošenje ponuda.

Procenjena vrednost ove nabavke je 750 miliona dinara, bez PDV-a, što je oko 6,4 miliona evra. Zajedno sa PDV-om, procenjena vrednost premašuje 7,6 miliona evra, piše N1.

Javna nabavka Javnog komunalnog preduzeća Infostan tehnologije Beograd odnosi se na novi produkcioni sistem, tačnije, kako se navodi. na „pripremu dizajna i implementaciju novog sistema objedinjene naplate za zamenu postojećeg Unisys SON sistema“.

Prema podacima sa Portala javnih nabavki, rok za dostavljanje ponuda produžavan je više puta, a poslednji je 9. avgust 2021. godine do podneva.

Ovaj postupak javne nabavke, prema zakonu, biće obustavljen do okončanja postupka zaštite prava pred Republičkom komisijom za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...