ISPLAĆENE SUBVENCIJE ZA HOTELIJERE Pomoć dobilo 312 objekata, objavio Mali

NovacSrbijaVesti

27.10.2020 08:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

ISPLAĆENE SUBVENCIJE ZA HOTELIJERE Pomoć dobilo 312 objekata, objavio Mali ISPLAĆENE SUBVENCIJE ZA HOTELIJERE Pomoć dobilo 312 objekata, objavio Mali
Isplata subvencija za hotelijere je završena, objavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali na svom profilu na Instagramu. „Zaključno s današnjim danom, pomoć je... ISPLAĆENE SUBVENCIJE ZA HOTELIJERE Pomoć dobilo 312 objekata, objavio Mali

Isplata subvencija za hotelijere je završena, objavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali na svom profilu na Instagramu.

„Zaključno s današnjim danom, pomoć je dobilo 312 hotelskih objekata u ukupnom iznosu od 1.229.484.059,82 dinara. Na taj način, pomogli smo hotelijerima da zadrže zaposlene, i da prevaziđu ovaj težak period, kada rade smanjenim kapacitetom“, napisao je Mali.

On je podsetio da je ovo deo paketa ekonomskih mera od 5,8 milijardi evra, kojim je država pružila podršku građanima i privredi za vreme krize koja je izazvana pandemijom korona virusa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...