KARANTIN ZA GRAĐANE CRNE GORE U SRBIJI Obavezna prijava adrese i samoizolacija od 14 dana

IzdvajamoRegionSrbijaVesti

7.7.2020 15:01 Autor: Ljiljana Begović 6

KARANTIN ZA GRAĐANE CRNE GORE U SRBIJI Obavezna prijava adrese i samoizolacija od 14 dana KARANTIN ZA GRAĐANE CRNE GORE U SRBIJI Obavezna prijava adrese i samoizolacija od 14 dana
Svim građanima Crne Gore, koji ulaze u Srbiju, određuje se obavezna mera samoizolacije u trajanju od 14 dana, odlučila je Vlada Srbije, na osnovu... KARANTIN ZA GRAĐANE CRNE GORE U SRBIJI Obavezna prijava adrese i samoizolacija od 14 dana

Svim građanima Crne Gore, koji ulaze u Srbiju, određuje se obavezna mera samoizolacije u trajanju od 14 dana, odlučila je Vlada Srbije, na osnovu procene trenutne epidemiološke situacije u regionu.

Ova lica u obavezi su, kako se navodi u odluci Vlade Srbije, da pri ulasku u zemlju prijave adresu na kojoj će boraviti naredne dve nedelje, kako bi nadležni organi mogli da kontrolišu poštovanje izrečene mere, prenosi Tanjug.

Foto: Tanjug

Vlada Srbije će nastaviti da, sa najvećom pažnjom, prati razvoj epidemiološke situacije izazvane korona virusom, u zemlji i u regionu.

„Još jednom apelujemo na sve građane da se pridržavaju mera i budu odgovorni prema sebi i drugima“, apeluju iz vlade.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...