KLIKOM DO PROIZVODA SA BEOGRADSKIH PIJACA Evo kako do svežeg voća i povrća

SrbijaVesti

31.3.2020 15:10 Autor: Marija Jovanović 2

KLIKOM DO PROIZVODA SA BEOGRADSKIH PIJACA Evo kako do svežeg voća i povrća KLIKOM DO PROIZVODA SA BEOGRADSKIH PIJACA Evo kako do svežeg voća i povrća
Kako bi pomogli građanima i malim poljoprivrednim proizvođačima, Javno-komunalno preduzeće “Gradske pijace” pokreće novi način snabdevanja sugrađana – putem interneta. Na internet stranici ovog... KLIKOM DO PROIZVODA SA BEOGRADSKIH PIJACA Evo kako do svežeg voća i povrća

Kako bi pomogli građanima i malim poljoprivrednim proizvođačima, Javno-komunalno preduzeće “Gradske pijace” pokreće novi način snabdevanja sugrađana – putem interneta.

Na internet stranici ovog preduzeća uskoro će biti  objavljeni kontakti proizvođača koji će vršiti kućnu dostavu svim građanima koji žele da na svojoj trpezi imaju domaće proizvode iz bašte srpskih poljoprivrednika.

“Ideja je pokrenuta sa ciljem da se pomogne poljoprivrednim proizvođačima, da ih sačuvamo, a ujedno da naši sugrađani imaju svoje namirnice koje su navikli da pazare na beogradskim pijacama”, navodi se saopštenju ovog preduzeća.

Spisak svih zakupaca sa beogradskih pijaca koji će stanovnike glavnog grada snabdevati poljoprivrednim proizvodima voćem, povrćem i mlečnim proizvodima biće objavljen na internet stranici ovog preduzeća, ali i na Facebook i Instagram nalogu.

Da podsetimo, sve pijace na otvorenom koje se nalaze u sastavu ovog preduzeća prestale su sa radom kada je proglašeno vanredno stanje.

  • Ceca

    3.8.2022 #1 Author

    Bilo kako bilo,odlazdk na pijacu je posebno zadovoljstvo,ali moze biti kogisno u nsvedenim situacijams

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    3.8.2022 #2 Author

    Super način za one koje ne vole da idu na pijac

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...