Hot Spot eCommerce Awards 2021

Ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?

BiznisPoslovanjePreduzetnikSrbijaVesti

19.11.2021 11:58 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Ko je najbolji e-trgovac u Srbiji? Ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?
Jedna od retkih oblasti poslovanja koja je tokom pandemije doživela procvat je – elektronska trgovina. U skladu sa velikim brojem novih kompanija koje su... Ko je najbolji e-trgovac u Srbiji?

Jedna od retkih oblasti poslovanja koja je tokom pandemije doživela procvat je – elektronska trgovina. U skladu sa velikim brojem novih kompanija koje su se pojavile na tržištu, a i kako bi se obeležio uspeh pionira e-trgovine na našim prostorima, eCommerce asocijacija Srbije organizuje prvu dodelu nagrada pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards 2021. Parola vodilja je „kupac u centru internet trgovine“.

E-commerce je doziveo potpuni bum tokom pandemije 2020. godine ali je pravi izazov bio održati nivo kvaliteta, unaprediti se, inovirati i sve to u svrhu zadovoljstva kupaca. Kako bi nagradili sve one koji su u protekloj godini radili na unapređenju digitalnog ekosistema, eCommerce asocijacija Srbije (ECS) pokrenula je godišnju nagradu HotSpot Awards.

„Verujemo da ova nagrada može da podstakne i inspiriše sve one koji učestvuju u procesu e-commerce da budu bolji i sve u svrhu većeg zadovoljstva kupaca“, rekla je Zorana Milidrag, predsednica eCommerce asocijacije.

Zbog jedinstvenog sistema glasanja, u kom se visoko vrednuju glasovi publike, kompanije će učešćem u dodeli ojačati odnos sa potrošačima i saznati šta kupci očekuju.

Prema najavama organizatora, očekuje se veliki broj učesnika, pa će dodela Hot Spot nagrada biti pogodno tlo za širenje mreže kontakata i potencijalnu saradnju domaćih kompanija sa kolegama iz regiona.

U okviru tri kategorije biće dodeljene 26 nagrade najuspešnijim firmama u različitim oblastima. Sve kompanije koje se prijave direktno učestvuju za osvajanje glavne nagrade – eCommerce Champion 2021. U organizaciji događaja svoj doprinos su dali brojni partneri i prijatelji, a generalni pokrovitelj dodele je kompanija Mastercard.

Hot Spot eCommerce Awards 2021 / Foto: eCommerce asocijacija Srbije

Kako se prijaviti?

Sve zainteresovane kompanije mogu se prijaviti putem sajta hotspotawards.com.

U okviru svake od 26 nagrada, kompanije se mogu prijaviti za ograničen broj nagrada po kategorijama:

  • eComm Champions– 3 nagrade
  • eComm Branch – 1 nagrada
  • eComm Excellence – 1 nagrada 

Prijave su besplatne i otvorene do 26. novembra. Proglašenje pobednika zakazano je za sredinu decembra. E-commerce Asocijacija Srbije poziva sve firme koje posluju preko interneta da zauzmu svoje mesto na prvoj Hot Spot dodeli i postanu deo tradicije uz koju će online trgovina u Srbiji značajno napredovati.

Biznis.rs je medijski partner dodele Hot Spot eCommerce Awards 2021.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...