NIS nastavlja tradiciju darivanja

Koliko je darivanje zapravo važno?

Firme u fokusuLifestyleU fokusuVestiZanimljivosti

10.5.2021 16:01 Autor: Julijana Vincan 6

Koliko je darivanje zapravo važno? Koliko je darivanje zapravo važno?
Darivanje poklona sastavni je deo društvenih odnosa. Samim procesom darivanja pokazujemo drugima koliko su nam važni, dok to osobi koja daruje izaziva osećaj sreće... Koliko je darivanje zapravo važno?

Darivanje poklona sastavni je deo društvenih odnosa. Samim procesom darivanja pokazujemo drugima koliko su nam važni, dok to osobi koja daruje izaziva osećaj sreće i još veće povezanosti sa osobom kojoj poklon dajemo. Darivanje ne mora biti nužno vezano samo za važne datume. To može biti mali znak pažnje, pokazivanje privrženosti prema partneru ili zahvalnost kolegi za dobro odrađen posao.

Vrsta poklona zavisi od onoga kome ga darujete – poklon može imati veliku sentimentalnu vrednost, dok neki pokloni vrednost „iskazuju“ kroz svoju praktičnost. Upravo jedan takav poklon stiže iz kompanije NIS, koji je zasigurno „pun pogodak“ kada je reč o originalnom i korisnom poklonu za prijatelje, kolege ili zaposlene. U pitanju je NIS poklon kartica koja će obradovati sve vozače, a koja se može iskoristiti kako za kupovinu svih vrsta derivata na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM pumpi širom Srbije, tako i za nabavku robe iz širokog asortimana proizvoda koje kompanija NIS nudi na svojim benzinskim stanicama.

NIS poklon kartica može imati vrednost od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, a u vidu QR koda može se primaocu poslati putem mobilnog telefona. Sve što je potrebno jeste da se QR kod prilikom kupovine ili sipanja derivata pokaže na samoj kasi. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, njihovo pouzdano i bezbedno korišćenje je zagarantovano, a uz to su uvek na dohvat ruke – u mobilnom uređaju.

Foto: NIS Petrol promo

NIS poklon kartice mogu se iskoristiti jednokratno i u punom iznosu, najkasnije 12 meseci od dana kupovine, a istekom roka, iznos na kartici se automatski poništava.

Više informacija o načinu korišćenja NIS poklon kartica možete pronaći na linku ili besplatnim pozivom na telefon call centra NIS 08 0000 8888.

NIS PETROL a.d. Beograd

Milentija Popovića 1, 11000 BEOGRAD-NOVI BEOGRAD, Srbija

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...