podrška inovativnim preduzećima

Konkurs za Katapult program otvoren do 17. oktobra

InovacijePreduzetnikSrbijaVesti

10.8.2022 15:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Konkurs za Katapult program otvoren do 17. oktobra Konkurs za Katapult program otvoren do 17. oktobra
Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije podsetio je potencijalne kandidate na program Katapult koji nudi intenzivno tromesečno mentorstvo i finansijsku podršku u vidu bespovratnih... Konkurs za Katapult program otvoren do 17. oktobra

Zavod za intelektualnu svojinu Republike Srbije podsetio je potencijalne kandidate na program Katapult koji nudi intenzivno tromesečno mentorstvo i finansijsku podršku u vidu bespovratnih sredstava od 20.000 evra (za Ideation kategoriju preduzeća) do 50.000 evra (za Scale-up kategoriju preduzeća).

„Preduzeća u okviru ovog programa imaju priliku da sarađuju sa više od 30 iskusnih međunarodnih i lokalnih mentora kako bi unapredili svoje poslovanje i stekli nove veštine za privlačenje privatnih investicija, obrazloženo je u saopštenju zavoda.

Dodatno, kako je naglašeno, startapovima koji obezbede kvalifikovanu investiciju u roku od devet meseci od završetka akceleracije, na raspolaganju je finansijska podrška do 300.000 evra bespovratnih sredstava.

Naime, Fond za inovacionu delatnost pozvao je inovativna preduzeća u ranoj fazi razvoja proizvoda i osvajanja tržišta, kao i preduzeća sa dokazanom tržišnom trakcijom da se prijave za učešće u programu akceleracije i postanu deo Katapult zajednice.

Prijave preduzeća iz svih oblasti nauke i tehnologije, kao i industrijskog sektora podnose se putem Katapult portala do 17. oktobra u 15 časova. Saznajte više i prijavite se na sajtu fonda.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...