Pod sloganom "Više boje" okupiće se preko 70 izlagača

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu od 21. do 24. septembra

ManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

19.9.2022 16:45 Autor: Redakcija Biznis.rs 7

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu od 21. do 24. septembra Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu od 21. do 24. septembra
Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. septembra 2022. godine. Ova regionalna sajamska manifestacija... Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije u Beogradu od 21. do 24. septembra

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA biće održan na Beogradskom sajmu od 21. do 24. septembra 2022. godine.

Ova regionalna sajamska manifestacija namenjena je promociji tehnoloških dostignuća u grafičkoj industriji, izdavaštvu, štampanim medijima, dizajnu i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima tih privrednih grana, prenosi Beta.

Pod sloganom „Više boje“ posetiocima će se ove godine predstaviti više od 70 izlagača različitih profila iz različitih zemalja, a ponudiće izuzetno bogat izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, rezervnih delova i komponenti.

Domaćin GRAFIMA sajma 2022. je kompanija Igepa Cartacell, članica Igepa Group, vodećeg specijalizovanog evropskog distributera papira.

U isto vreme, održaće se i Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO, tematski usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija…) i prvi Sajam pakovanja i ambalaže PAK-AM.

  • SUNCOKRET

    19.9.2022 #1 Author

    Zanimljiv sajam, biće jako koristan za struku, grafičku o štamparsku delatnost.

    Odgovori

  • MIŠKOVIĆ

    19.9.2022 #2 Author

    Prilika za nove poslove

    Odgovori

  • TATJANA

    20.9.2022 #3 Author

    Privucice veliko interesovanje

    Odgovori

  • goca87

    20.9.2022 #4 Author

    Interesantno, biće posećen svakako

    Odgovori

  • MARIJA

    23.9.2022 #6 Author

    Konačno i nesto lepo u našem gradu

    Odgovori

  • IVAN

    30.10.2022 #7 Author

    Uzeleli smo se sajmova, noviteta i okupljanja.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...