MOGUĆA NOVA ZATVARANJA, ALI I POMOĆ DRŽAVE DELU PRIVREDE Najverovatnije još jedan minimalac ugostiteljstvu i turizmu

SrbijaVesti

30.11.2020 08:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

MOGUĆA NOVA ZATVARANJA, ALI I POMOĆ DRŽAVE DELU PRIVREDE Najverovatnije još jedan minimalac ugostiteljstvu i turizmu MOGUĆA NOVA ZATVARANJA, ALI I POMOĆ DRŽAVE DELU PRIVREDE Najverovatnije još jedan minimalac ugostiteljstvu i turizmu
Zbog loše epidemiološke situacije u zemlji moguća su ponovna zatvaranja, naročito u sektorima ugostiteljstva i turizma, ali će država, ukoliko do toga dođe, pomoći... MOGUĆA NOVA ZATVARANJA, ALI I POMOĆ DRŽAVE DELU PRIVREDE Najverovatnije još jedan minimalac ugostiteljstvu i turizmu

Zbog loše epidemiološke situacije u zemlji moguća su ponovna zatvaranja, naročito u sektorima ugostiteljstva i turizma, ali će država, ukoliko do toga dođe, pomoći tom delu privrede novim merama, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug

Još nije definisano koja će to vrsta pomoći biti, rekao je Vučić, dodajući da je moguće da će za njih biti isplaćen još jedan minimalac.

„Ako budemo morali da zatvaramo, a očigledno je da se bližimo tome, posebno u delu ugostiteljskih i turističkih potencijala, dobra vest je da ćemo pronaći način da im pomognemo, da li kroz plaćanje još jednog minimalca ili nekako drugačije, videćemo“, rekao je Vučić.

Foto: Tanjug

Dodao je da je situacija u ekonomiji „užasna“ kada mnogi sektori ne rade, ali je istakao da je država uspela da „uštedi za crne dane“ i da bi ljudi iz tih sektora trebalo da budu zadovoljni, jer će država učiniti sve da im pomogne.

  • Goca Bg

    30.11.2020 #1 Author

    Treba maksimalno pomoci ugostiteljima i turistickim agencijama..

    Odgovori

  • Lolek

    10.5.2022 #2 Author

    Bravo av

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...