NAGRADA CARBUYER CAR OF THE YEAR 2021 Kia Sorento automobil godine

AutomobiliLifestyleSvetVesti

25.12.2020 09:20 Autor: Marko Miladinović 0

NAGRADA CARBUYER CAR OF THE YEAR 2021 Kia Sorento automobil godine NAGRADA CARBUYER CAR OF THE YEAR 2021 Kia Sorento automobil godine
U tradicionalnom godišnjem proglašenju najboljih vozila britanskog CarBuyera, model Kia Sorento dobio je najprestižniju nagradu za automobil godine, kao i za najbolji veliki porodični... NAGRADA CARBUYER CAR OF THE YEAR 2021 Kia Sorento automobil godine

U tradicionalnom godišnjem proglašenju najboljih vozila britanskog CarBuyera, model Kia Sorento dobio je najprestižniju nagradu za automobil godine, kao i za najbolji veliki porodični autobil.

U pitanju je četvrta generacija popularnog modela južnokorejskog proizvođača, koji je pogodan za potrebe većih porodica, ali funkcioniše i kao sportski terenac. Kompanija Kia je ovom titulom na neki način proslavila 30 godina od ulaska na tržište Velike Britanije.

Za najbolji gradski automobil proglašen je Hyundai i10, za najmanji mali automobil Renault Clio, najbolji mali porodični je Skoda Octavia, prvi u kategoriji sportskih vozila je Mazda MX-5, dok su prvoplasirani u grupi vozila na električni pogon, u tri veličine, bili Renault ZOE, Volksvagen ID.3 i Jaguar I-Pace. Vodeći hibridni automobil je nekoliko godina zaredom Toyota Corolla.

CarBuyer je stručni portal posvećen britanskoj automobilskoj industriji. Njegovim recenzijama novih automobila najviše se veruje, a samo njegov YouTube kanal ima više od pola miliona pratilaca.  

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...