NAJSTARIJIM GRAĐANIMA JOŠ JEDNA CELA PENZIJA Mali: Isplata 8. maja

SrbijaU fokusuVesti

1.5.2020 14:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 6

NAJSTARIJIM GRAĐANIMA JOŠ JEDNA CELA PENZIJA Mali: Isplata 8. maja NAJSTARIJIM GRAĐANIMA JOŠ JEDNA CELA PENZIJA Mali: Isplata 8. maja
Penzionerima će i u maju penzija biti isplaćena u celini, a isplata će biti 8. maja, najavio je u petak ministar finansija Siniša Mali.... NAJSTARIJIM GRAĐANIMA JOŠ JEDNA CELA PENZIJA Mali: Isplata 8. maja

Penzionerima će i u maju penzija biti isplaćena u celini, a isplata će biti 8. maja, najavio je u petak ministar finansija Siniša Mali.

Penzija je iscela bila isplaćena i u aprilu, a prošlog meseca je penzionerima, uz to, isplaćena i jednokratna pomoć od 4.000 dinara, kao jedna od prvih antikriznih mera.

„Sada u maju ćemo imati takođe isplatu penzije u celosti, odjednom. Isplata će biti 8. maja, to je petak naredne nedelje“, rekao je Mali za Radio Beograd.

On je dodao da je za penzije izdvojeno ukupno oko 32 milijarde dinana, 28 milijardi dinara za korisnike iz kategorije zaposlenih, a oko 4,4 milijarde za poljoprovredne penzije.

„Pokazujemo da smo stabilni, imamo novca, pažljivo planiramo svaki dinar i na odgovoran način vodimo računa o javnim finanasijama“, rekao je Mali.

  • sanja

    1.5.2020 #1 Author

    u svakom vremenu treba poboljsati status penzionera, drzava treba da im osigura dostojanstvenu starost. ne samo u doba korone.

    Odgovori

  • Zvezdana

    1.5.2020 #2 Author

    Tako i treba! Zaslužili su.

    Odgovori

    • Maja

      3.5.2020 #3 Author

      E ovo je je odlicna vest⚘🌞

      Odgovori

    • Nena

      14.5.2020 #4 Author

      Tako je… Oni koji su se naradili i trebaju gospodiski da žive u danima penzije

      Odgovori

  • Ivona V

    5.5.2020 #5 Author

    Sjajna vest, ovo bi trebalo da ostane i u narednim mesecima, svi znamo koliko penzioneri tesko zive.

    Odgovori

  • Irina

    8.5.2020 #6 Author

    Lepa vest za starije gradjane

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...