NELT GRUPA ZADRŽALA LIDERSKU POZICIJU NA TRŽIŠTU Sledeće godine kompanija planira ulaganja od 10 miliona evra

Firme u fokusuInvesticijeNovacSrbijaU fokusuVesti

9.12.2020 14:07 Autor: Marija Jovanović 0

NELT GRUPA ZADRŽALA LIDERSKU POZICIJU NA TRŽIŠTU Sledeće godine kompanija planira ulaganja od 10 miliona evra NELT GRUPA ZADRŽALA LIDERSKU POZICIJU NA TRŽIŠTU Sledeće godine kompanija planira ulaganja od 10 miliona evra
U 2020. godini Nelt Grupa, lider u pružanju usluga u oblasti distribucije i logistike, ostvarila je planirani konsolidovani prihod u iznosu od 940 miliona... NELT GRUPA ZADRŽALA LIDERSKU POZICIJU NA TRŽIŠTU Sledeće godine kompanija planira ulaganja od 10 miliona evra

U 2020. godini Nelt Grupa, lider u pružanju usluga u oblasti distribucije i logistike, ostvarila je planirani konsolidovani prihod u iznosu od 940 miliona evra.

„Godina koju ispraćamo je bila godina požrtvovanosti svih u Neltu. Naš lanac snabdevanja je neprekidno funkcionisao na svim tržištima na kojima poslujemo i time omogućio nesmetanu nabavku ključnih proizvoda svim potrošačima. Zakoračili smo značajnije u proces digitalizacije, omogućili veću efikasnost poslovnih procesa i nastavili sa investicijama“, izjavio je generalni direktor Nelt Grupe Miloš Jelić.

Spoljnotrgovinska razmena
Foto: Pixabay.com

Planirane investicije za 2021. godinu iznose više od 10 miliona evra, pre svega u proširenje prvog privatnog Intermodalnog terminala u Dobanovcima, ali i drugim ekološkim, tehnološkim i transportnim segmentima poslovanja svih kompanija u okviru grupe, saopštila je ova kompanija.

Nelt Grupa zapošljava 4.000 ljudi u 15 kompanija, na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi, više od 25 godina konstantno ulaže u razvoj poslovanja, primenu novih tehnologija i afirmaciju zaposlenih.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...