novi plan za android telefone u keniji

Netflix ponudio besplatno kompletne sezone pojedinih serija

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

21.9.2021 19:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Netflix ponudio besplatno kompletne sezone pojedinih serija Netflix ponudio besplatno kompletne sezone pojedinih serija
Netflix u Keniji lansira novi plan za Android telefone, koji će omogućiti korisnicima da gledaju ograničeni broj naslova iz njegovog kataloga, ali sa kompletnim... Netflix ponudio besplatno kompletne sezone pojedinih serija

Netflix u Keniji lansira novi plan za Android telefone, koji će omogućiti korisnicima da gledaju ograničeni broj naslova iz njegovog kataloga, ali sa kompletnim sezonama izabranih serija.

Kompanija je najavila da će od ove nedelje korisnici moći da koriste novi Netflix-ov plan za Android mobilne uređaje, preko koga će moći da se prijave bez unosa podataka o plaćanju (mada će morati da potvrde da imaju 18 ili više godina i za kreiranje naloga će im i dalje biti potrebna email adresa), prenosi The Verge.

Portparol Netflix-a potvrdio je da je to prvi put da je strimer ponudio besplatnu opciju. U besplatni plan će biti uključena otprilike četvrtina Netflix-ove videoteke, a korisnici će moći da gledaju sve sezone serija. Iz kompanije su istakli da se nadaju da će korisnici koji budu koristili ove usluge na kraju ipak postati pretplatnici na usluge koje podržavaju i striming sa televizora i laptopa.

Netflix je ranije eksperimentisao sa besplatnim sadržajem u pokušaju da pridobije nove pretplatnike. Na primer, ranije je deo svog sadržaja učinio dostupnim na YouTube-u, a kompanija je eksperimentisala sa portalom za besplatno gledanje sa malim izborom naslova, pošto je trajno ukinula svoj besplatni probni period u SAD-u. HBO Max, koji je takođe prekinuo besplatnu probnu verziju uoči simultanog emitovanja filma „Wonder Woman 1984“, na sličan način je eksperimentisao sa besplatnom ponudom ograničenih epizoda kako bi povećao broj pretplatnika.

Netflix-ov besplatni Android plan za korisnike u Keniji pokrenut je u ponedeljak i nastaviće da se primenjuje tokom narednih nedelja, piše The Verge.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...