Peta generacija čuvenog automobila stigla i na naše tržište

Novi Range Rover predstavljen u Srbiji

AutomobiliLifestyleLuksuzVesti

9.2.2022 10:33 Autor: Marko Andrejić 6

Novi Range Rover predstavljen u Srbiji Novi Range Rover predstavljen u Srbiji
Novi model Range Rovera, legendarnog luksuznog automobila vrhunskih performansi, predstavljen je u utorak u Narodnom pozorištu u Beogradu. Baš kao i tokom više od... Novi Range Rover predstavljen u Srbiji

Novi model Range Rovera, legendarnog luksuznog automobila vrhunskih performansi, predstavljen je u utorak u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Baš kao i tokom više od pola veka svog postojanja, i peta generacija Range Rovera zaintrigirala je prisutne zvanice postavljajući nove standarde kvaliteta, luksuza i udobnosti.

U atmosferi dostojnoj najprestižnijih svetskih događaja, kakva je bila i globalna premijera ovog modela u Royal Operi u Londonu, glavni junak priče pokazao je svoje lice i najavio skori dolazak na srpske puteve.

„Umetničkim performansom koji je obuhvatio razvoj ovog modela kroz decenije, počevši od sedamdesetih godina dvadesetog veka do današnjih dana, i uz audio i vizuelne efekte, predstavili smo ovaj model. Nije slučajno „kralj game“ Land Rovera u svetskim medijima označen kao remek delo dizajna, vrhunski ukomponovanog sa tradicionalnom i prepoznatljivom formom. Reč je o petoj generaciji Range Rovera koja je na elegantan način pomirila sve tradicionalne vrednosti brenda i unela najsavremenija tehnička unapređenja“, istakla je Vera Vuković, direktorka marketinga kompanije British Motors, generalnog uvoznika Jaguar Land Rover automobila za Srbiju i Crnu Goru.  

Ističući bogato nasleđe Range Rover brenda, u posebnom ambijentu pod kupolama Narodnog pozorišta, kompanija British Motors je još jednom potvrdila ikonični status ovog automobila i ugostila brojne ugledne zvanice iz javnog života i sveta biznisa.

Foto: British Motors

Sa paketom efikasnih blagih hibridnih i plug-in hibridnih pogonskih agregata i čisto električnim Range Roverom koji će se pridružiti liniji 2024. godine, plus izborom enterijera sa četiri, pet ili sedam sedišta dostupnih na standardnom i dugačkom međuosovinskom rastojanju karoserije, novi Range Rover biće dostupan kupcima sa najrazličitijim željama i zahtevima.

Par inovativnih pogonskih agregata sa proširenim dometom sa priključnim hibridnim električnim vozilom (PHEV) pruža emisiju CO2 ispod 30 g/km, sa čisto električnim dometom vožnje do 100 km (62 milje), isporučujući očekivani domet u realnom vremenu do 80 km (50 milja), što je dovoljno za tipične kupce Range Rovera da završe do 75 odsto putovanja koristeći samo električnu energiju.

“Novi Range Rover vrhunska je manifestacija naše vizije o stvaranju najpoželjnijih luksuznih vozila na svetu, i namenjen je najprobirljivijim kupcima. On piše sledeće poglavlje u jedinstvenoj priči o pionirskim inovacijama koja je već više od 50 godina zaštitni znak Range Rovera”, rekao je Thierry Bolloré, glavni izvršni direktor kompanije Jaguar Land Rover.

  • VERA

    9.2.2022 #1 Author

    Već vidim ko će kupiti ovo vozilo od domaćih milionera. Čim je ovde predstavljen, znači da ima svoje kupce u Srbiji.

    Odgovori

  • Milovan94

    9.2.2022 #2 Author

    Dosta lep i ekskluzivan automobil.

    Odgovori

  • FLAME

    9.2.2022 #3 Author

    Prelep je.

    Odgovori

  • TINA

    9.2.2022 #4 Author

    Nije mi jasno, zasto je u pozoristu predstavljen 🤔

    Odgovori

  • LR – RR

    14.2.2022 #5 Author

    Pozdrav Tina, automobil je predstavljen u Pozorištu zato što je svtska premijera u Londonu bila u Royal Operi, pa ni lokalna premijera nije mogla biti na nižem nivou.

    Odgovori

  • DEKSI

    7.3.2022 #6 Author

    Deluje lepo, sigurno ce imati neke kupce ovde.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...