Provera antitela moguća i u prodavnicama u Poljskoj

Od ponedeljka u hipermarketima u ponudi serološki testovi

EUVesti

19.3.2021 08:36 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Od ponedeljka u hipermarketima u ponudi serološki testovi Od ponedeljka u hipermarketima u ponudi serološki testovi
Trgovinski lanac Carrefour će uskoro početi u svojim super i hipermarketima u Poljskoj da prodaje serološke testove za otkrivanje antitela na SARS-COV-2, izveštava poljski... Od ponedeljka u hipermarketima u ponudi serološki testovi

Trgovinski lanac Carrefour će uskoro početi u svojim super i hipermarketima u Poljskoj da prodaje serološke testove za otkrivanje antitela na SARS-COV-2, izveštava poljski portal Wirtualnemedia.pol.

“U potrazi smo za dobrom ponudom na tržištu. Cilj nam je da potrošačima ponudimo visokokvalitetne, pouzdane proizvode sa odgovarajućim certifikatima”, kažu u pres službi Carrefour Poljska.

Serološke testove u Poljskoj od početka ove nedelje prodaje diskontni lanac Biedronka. Za sada su dostupni testovi proizvedeni u švajcarskoj laboratoriji PRIMA. U poljskim medijima se juče moglo pročitati da su prve količine ponuđenih testova u Biedronki već rasprodate.

I Lidl Poljska se uključio u inicijativu da građani u supermarketima mogu kupiti serološke testove. Iz ovog lanca za Wirtualnemedia.pol. navode da su trenutno u potrazi za serološkim testovima koji bi zadovoljavali njihove kriterije, ali da će sigurno uskoro krenuti sa prodajom.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...